Sukat hukassa KAL päivä 6 – 3. adventti

Ihanaa, jo kolmatta adventtisunnuntaita!

Aika menee niin älyttömän nopeasti! Tänään tehdään jo oikeastaan viimeistä kirjoneulepätkää, ja ensi viikolle osuu enää kaksi ohjekertaa. Eli loppusuoralla mennään jo. Vaikka tää on ollut projektina superkiva, niin kyllä mun täytyy vähän myöntää että kaikkinensa joulu alkaa viemään jo kaikki mehut.

Mutta vielä jaksetaan!

Neulotaas:

Chart - Stitch Fiddle4.png

K = kavenna

Vielä mahtuu vähän siksak-kuviota mukaan. Itse suunnitellessa saa just sellaista kun itse haluaa ja ainakin mun ikuisuuslemppareita on siksak ja piparireunakuvio. Toivottavasti tekin olette tykännyt 🙂 lisäksi jouluisena kuviona tykkään tuosta kuusikosta!

Alkaako teillä olla jouluvalmistelut jo mallillaan? Me olemme hiljalleen valmistautuneet jouluun ja tänään meille haetaan ihka ensimmäistä kertaa oikea joulukuusi!

Käy bongailemassa huomenna blogin IG:stä, @minnahukassa, miltä minun hattuni näyttää! ja muistakaa jakaa tonttulakkejanne tagilla #sukathukassakal !

Vielä ehtii tonttulakin tekoon mukaan:

Aloitusohjeet täällä
PÄIVÄ 1 TÄÄLLÄ
PÄIVÄ 2 Täällä
PÄivä 3 täällä
Päivä 4 täällä
päivä 5 täällä

 

Hei ja vielä yksi juttu! #kässäjoulukalenteri18 luukku 16 julkaistaan klo 18 ! silloin vielä virkataankin jotain ihanaa 😉 pysy kuulolla!

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *