Viisi positiivista asiaa elämässäni just nyt sekä haaste juuri sinulle!

Ihanaa maanantaita just sulle! mä aion aloittaa tämän viikon listaamalla viisi (5) positiivista asiaa ja ajatusta joista saan voimaa tähän arkeen ja syksyyn ja aion haastaa juuri sinut tekemään samoin!

 • Töiden aloitus. Aloitin pari viikkoa sitten ihan uuden työn, ja vaikka sen opettelu on ollut huiman rankkaa (sekä illalla tietää hommia tehneensä) niin oon ihan fiiliksissä! tämä on tehnyt ihan todella hyvää, eikä töiden saaminen olisi voinut osua parempaan saumaan: työkkärihän eväsi työttömyystuet perustaen lausuntonsa täysipäiväiseen yrittäjyyteen. Jep. En tiedä miten kauan olisinkaan jaksanut enää vääntää siitä olenko oikeutettu tukiin jolla eläminen maksetaan edes jotenkin.

  Paikallaan pysyminen ei muutenkaan ole minua varten joten tuntuu hyvältä ettei tarvitse enää jumittaa pelkästään kotona! työporukka on mukavaa, viihdyn siellä hyvin ja töihin on kiva mennä (olinpa näköjään innoissäni lähdössä jo sunnuntaina töihin..!). Tulee olemaan jännittävää oppia kaikki uudesta työstä, ihan uudesta alasta (autot!) ja yhdistää samaan syssyyn vielä SIVUtoiminen yrittäjyys ja muu elämä. Mutta otan sen haasteena!

   

 • Syksy. Mä olen ihan tosissani syksyihminen! ruskassa ja pimenevissä illoissa on ihan oma fiiliksensä puhumattakaan kynttilöistä ja neuleista. Kesässä ei toki ole mitään vikaa, mutta mä tykkään pukeutua lämpimiin vaatteisiin - kesällä olo on ihan älyttömän alaston, varsinkin kuluneena kesänä kun joutuu turvautumaan shortseihin. Haaveilen jostain superpehmoisesta villapaidasta, esimerkiksi Alpan Chillysta tai Cloudista! Kuvassa muuten myös yksiä mun lemppariasioita syksyssä: kanttarellit! näitä saa myös itselleen Eepu & Maun sivuilta ❤️
   
 • Koti. Yleisesti ottaen aina on hyvä lähteä siitä, että on ylipäätään katto pään päällä. Mutta olen myös kiitollinen siitä, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan viihdyn oikeasti kotonani enkä pode kroonista asuntokuumetta. Jossain vaiheessa muutto on ajankohtainen koska yksinkertaisesti tila tulee loppumaan kesken, mutta sitä vielä toistaiseksi haluaa sysää ajatusta syrjään ja elää vain tässä hetkessä, tässä kodissa. Bonusta ehdottomasti rauhallisesta sijainnista missä naapurusto on hiljainen ja päiväkoti kulman takana. 
   
 • Perhe ja ystävät. Ihan pohjattoman kiitollinen heille ketkä ovat tässä just nyt. Noille pienimmille, kun ovat minusta syntyneet ja saavat nauramaan pöhköilyillään, ja samalla vähän itkemäänkin. Noille isommille kun jaksavat, kuuntelevat ja auttavat. Tähän vielä tosi monta herkkää sanaa ja lausetta... no, kyl te tiiätte. Kiitos kun olette. 

 • Terveys, ja ymmärrys sen puutteesta jos sitä ei ole. Ihan jo lähtökohtaisesti arvostan jokaista päivää kun lapset eivät nyt syksyn aikana ole noron tai flunssan vankeina ja arki saa rullata normaalisti. Mutta ymmärrän nyt myös huimasti paremmin omaa kroppaani - mulle selvisi mikä/mitkä kiusalliset vatsavaivat aiheutti ja ymmärrän nyt pitää vatsastani parempaa huolta.

Olen luonteeltani sellainen, että lääkäriin ei mennä ennen kuin pää on tyyliin kainalossa, siellähän ei turhia ravata. Peruin jo kerran tähystysaikani "koska se on turha enkä tarvitse sitä", mutta onneksi menin. Suolesta        löytyikin tosiaan poikkeamia, useampi divertikkeli, jotka voivat parhaimmillaan olla oireettomia mutta pahimmillaan aiheuttaa kovia kipuja. Ymmärrän siis nyt, että minulla on oikeasti syy mennä lääkäriin vatsakipujen taas yltyessä sekä sen ettei vatsan hyvinvointi ole itsestäänselvyys: sitä oikeasti täytyy hieman katsoa mitä suuhunsa pistää. 

Näistä positiiviuuksista mä olen juuri nyt todella onnellinen ja kiitollinen! Elämä on pyöritellyt viime aikoina rankasti, ja joka kerta kun olen ajatellut että nyt helpottaa niin johan sitä taas jo mennään. Siksi tuntuu todella tärkeältä muistutella itselleen niitä elämän hyviä asioita. 

Mistä juuri sä olet juuri nyt onnellinen? pienet tai isot asiat, ei ole väliä kunhan just se tekee sut onnelliseksi! haastan juuri sinut tekemään samoin, ja tägäämään mut siihen että pääsen ilokseni lukemaan teidänkin positiivisia ajatuksia. Laita mulle tämän postauksen alle kommentti missä linkität mulle postauksen, tai jos luotat somen voimaan niin linkitä mut siellä! instagramissa profiilini on @sukathukassablog

Ihan erityisesti vielä haastan positiivisten ajatusten keräilyyn Rakkaudella Hennan ja Love Beyond Wordsin Marian!

 

Vielä viimeisenä haasteena mistä saa ja pitää ottaa koppi: sanokaa jollekin tuntemattomalle jotakin ihanaa, positiivista. Viipelsin viime viikolla työpaikan hissiin ja samaan hissiin tulikin vielä eräs itselleni entuudestaan vieras nainen. Seisoin naama perusnäkkärillä kuulokkeet korvillani kunnes hän yhtäkkiä sanoi: "Näin sut jo kun kävelit tänne, sun reppu (keltainen Kånken) on aivan ihana! siitä tulee tosi kiva fiilis ja sun hymystä myös, ihanaa päivää!"

Ja sinne mä jäin, hissiin hämmentyneenä ja iloisena. Yllättävillä positiivisilla sanoilla on paljon voimaa. 

Toistan vielä: ihanaa maanantaita just sulle!

Kommentit

RH (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahenna.fi/

Ihana sinä, ihana sun reppu ja hymy, ihana haaste, ihanaihanaihana! Tartun tähän EHDOTTOMASTI <3

Ihana Henna! ️ 

Susanna/Colour Outside the Lines (Ei varmistettu) http://vauva.fi/colouroutsidethelines

Ihana postaus!

Itse olen kiitollinen ja onnellinen miehestä, perheestä ja kodista. Synnytyksen jälkeisen masennuksen jälkeen osaa taas iloita niistä ihan eri tavalla kuin ennen.

Tuossa onkin paljon mistä olla kiitollinen ja toi on varmasti ihan totta! monet asiat huomaa vasta vastoinkäymisten jälkeen ihan eri tavalla

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Pitääkin katsoa ottaisinko haasteesta kopin ja vastailisin tähän blogin puolella :) Tuo kyllä piristää kummasti päivää jos saa positiivisia sanoja ihan vieraalta ihmiseltä - tätä pitäisi ehdottomasti harrastaa enemmän :)

Ota ehdottomasti koppi ja vinkkaa mullekin jos otat :) se on kyllä uskomatonta miten iso voima positiivisilla kommenteilla on! 

Henna (Ei varmistettu) http://www.yksinkertaisuudenilo.fi

Ihana postaus ja en kertakaikkiaan pääse ikinä yli, miten jumalaisen kaunis tytär sulla on! <3

Eih, mun sydän sulaa! miten ihana kommentti <3 mut allekirjoitan myös täysin: hän on kaunein kaikista <3 

Tuula / Tuula's life (Ei varmistettu) http://www.tuulaslife.fi

Kerrassaan hyväntuulinen postaus! Ja onnea uudesta työpaikasta! Terveys on todella iso onnen asia ja sitä pitää arvostaa. Olen sen tajunnut tänä syksynä ihan konkreettisesti. Itse voin hyvin, mutta lähipiirissä on rankkoja sairauksia.
Hymyllä ja positiivisilla sanoilla on paljon voimaa. Hienosti sanottu!
Tämä postaus olisi kiva napata. Ehkä jossakin vaiheessa...

Kiitos paljon! oot kyllä aivan oikeassa, vierestä oon katsonut myös läheisten sairastelua ja kipuilua monien rankkojen asioiden kanssa. Terveys ei oo itsestäänselvyys! 

Nappaa ihmeessä postausidea ja vinkkaa mullekin jos innostut! :) 

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu)

Ihanan positiivinen postaus! :) Tällä hetkellä omassa elämässä olen onnellinen omasta perheestä ja ihanista ystävistä, punaisista lehdistä ja rauhallisista illoista.

Ihania, onnea tuovia asioita sullakin listattuna <3

Diiskuneiti (Ei varmistettu) https://www.stoori.fi/diiskuneiti

Ihanan positiivinen ja iloinen postaus! Missä sä aloitit nyt työt - multa on mennyt täysin ohi?
Mun elämässä parasta just nyt on: kummituspuu, kurpitsalyhty, koti, villasukat ja perhe :)

Kiitos <3 mä kerron sulle somen ulkopuolella ;)

Mut ihanan syksyisiä, onnellisia asioita! kummituspuuhun täytyykin tutustua!

Kommentoi