5 SYYTÄ OSALLISTUA PING FESTIVALIIN

pingfestival-helsinki-sundayblondie-1.JPG

 

Huomenna se on täällä taas: vuoden odotetuin vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma, Ping Festival!

Tässä välissä on varmaan hyvä selventää, mistä Pingissä on kyse  joskin luulen, että tapahtuma on jo sinullekin tuttu, sillä harva meistä on voinut välttyä ahkerien bloggaajien, tubettajien ja instagrammaajien Ping-hehkutukselta.

Ping Festival on pohjoismaiden suurin vaikuttajamarkkinointifestari, joka yhdistää sisällöntuottajat ja yritykset. Päivän aikana paitsi verkostoidutaan myös kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja kansainvälisiltä vaikuttajilta (viime vuonna luentoa oli pitämässä esimerkiksi YouTube-megastara Casey Neistat) sekä osallistutaan ajankohtaisille luennoille. Ping Festival = näköalapaikka vaikuttajamarkkinoinnin tulevaisuuteen.

Edellisvuonna podin flunssaa ja tunsin kammottavaa fomoa, kun en päässyt Pingiin. Viime vuonna pääsin mukaan Clarionin hostaamana, ja samaisen kutsun sain tänäkin vuonna. Clarion certainly loves me, I know. Ja minä Clarionia! 

Jätkäsaaren Clarion toimiikin myös tänä vuonna tapahtumapaikkana. Sijainti, hienot tilat ja herkullinen ruoka tekevät Clarionista mitä täydellisimmän paikan business festivalille. Aina yhtä ystävällisestä henkilökunnasta puhumattakaan! 

 

pingfestival-helsinki-sundayblondie-2.JPG

 

Mutta mikä tekee Pingistä niin kutkuttavan kiinnostavan? No, ainakin nämä asiat:

 

VERKOSTOITUMINEN. Kannattaa pakata vesipullo mukaan, sillä Pingissä pääset puhumaan parhaimmassa tapauksessa yöhön asti yhtä soittoa. Ping on mitä mahtavin paikka pitää hauskaa vaikuttajakavereiden kanssa, syventää tuttavuussuhteita ja pitchata itseään yrityksille. Ovathan käyntikorttisi jo siistissä pinossa ja hissipuheesi valmiina? Jos eivät, tee se NYT.

 

INSPIRAATIO. Jokainen meistä kaipaa toisinaan pientä piristysruisketta arkeensa, oli kyse sitten töissä tai harrastuksissa menestymisestä. Pingissä on mahdotonta olla innostumatta ja inspiroitumatta vaikuttajapiirien isoimpien ammattilaisten puheista: If they can make it, I can make it, too!

 

OPPIA JA UUTTA TIETOA. Itse odotan eniten ihailemani Natalia Tolmatsovan luentoa nimeltä How to success – content creating with a goal. Ensinnäkin siksi, koska a) rakastan Natan tapaa tehdä sisällöntuotantoa b) ihailen sitä, mitä hän on askel kerrallaan päässyt kohti tavoitteitaan c) Nata nyt vaan on niin cool tyyppi. Yleisesti ottaen Pingistä saa paljon uusia ideoita omaan sisällöntuotantoon sekä kuulee alan uusimmat tuulet.

 

KANSAINVÄLISET PUHUJAT.  Pingiin on tulossa 50 kansainvälistä vaikuttajaa, heidän joukossaan muun muassa ruotsalainen pioneeribloggaaja Ebba Kleberg von Sydow. Omasta mielestäni on aina jostain syystä todella kiinnostavaa päästä kuulemaan, miten eri tavoin (ja toisaalta myös samalla tavoin) sisältömarkkinointia muissa maissa tehdään!

 

TYÖT. Jos hyvin natsaa, kuka tietää – voit löytää Pingin ja siellä kohtaamiesi ihmisen kautta vaikka unelmiesi duunipaikan tai päästä mukaan kiinnostaviin projekteihin! 

 

pingfestival-helsinki-sundayblondie-3.JPG

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *