AAMIAINEN NOTTING HILLISSÄ – FARM GIRL

Sunday Blondie

 

Viherkasvit kiipeävät seiniä pitkin taivaisiin pienellä sisäpihalla, jolle auringonsäteetkin juuri ja juuri ulottuvat. Kahvikupit kilisevät, smoothiekone surisee, puheensorina kantautuu ulkoterassille kahvilan avatuista pariovista. Lämmin heinäkuun kesäpäivä on mitä täydellisin aamiaiselle Notting Hillissä sijaitsevassa Farm Girl -kahvilassa.

Kaupunkilomalla valitsen mieluiten hotellin, johon ei sisälly aamiaista. Perinteisen buffetin sijasta suuntaan ilolla tutkimaan kaupungin omaperäisiä kahviloita ja ravintoloita aamiaisen merkeissä. Se on samalla yksi parhaimmista tavoista kurkistaa paikallisten elämään.

Bongailen kivoja aamiaispaikkoja Instagramista ja blogeista. Joku voi pitää menettelytapaa pinnallisena, mutta itse pidän siitä, että pääsen aloittamaan aamuni rauhassa kauniissa miljöössä ja herkullisen aamiaisen äärellä. Toki muiden ottamat kuvat ovat vasta puolet totuudesta: somessa hehkutettu paikka täytyy päästä kokemaan itse.

 

 

Farm Girlin kattavalta aamiaislistalta löytyy kaikkea smoothieista munakkaisiin. Tilaan acaikulhon kotitekoisella granolalla sekä mantelivoilla, kun taas poikaystäväni valitsee uppomunilla ja lohella höystetyn leivän.

Kokeilen myös laventelilattea, jonka kuvittelen valmistettavan matchalatten tapaan puhtaasti laventelista. En juo kahvia, ja siksi vähän petynkin, kun pöytään kannetaan tavallinen latte jossa ei edes maistu laventeli. Asettelu on toki kaunis ja varsin somekelpoinen. Acaikulho sen sijaan on herkullinen, kotitekoinen granola suorastaan syntisen hyvää. 

Myöhemmin kahvilaan saapuvat joutuvat jonottamaan hetken, mutta kesäaikaan pöytiä on runsaasti ja ne vapautuvat nopeasti. Aamiaisen jälkeen suuntaamme lähikaduille ihastelemaan värikkäitä rakennuksia, joista Notting Hill on – nimikkoelokuvansa lisäksi – tunnettu.

 

Farm Girl / Notting Hill

ma–pe 8–19, la–su 9–18

kahvilalla on toimipisteet myös Chelseassa ja Sohossa!

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

 

Kommentit

pauline. (Ei varmistettu) http://www.pauline.fi/

Ihanan näkönen paikka ja herkullisen näköstä ruokaa! Ite ei oo tullu viel kauheesti matkusteltuu, mut kyl mulla on toi sama ajatus, et mieluummin ettii jonkun aamiais- tai buffapaikan ku syö hotellilla. Ei siinä oo mitään kivaa jos ei pääse kaupunkia näkemään paremmin. Tuolla pitää kyl käydä, sitten kun Lontoossa pääsee käymään :D

Hanna K
Sunday Blondie

Tämä oli mahtava löytö! Kesällä on ihanaa nauttia aamiainen ulkoterassilla <3 Ja toimii tämä talvellakin, kahvilan sisätila oli aika suuri!

Itse haen matkoilta etenkin elämyksiä - ja jo aamiainen voi olla sellainen! <3  

 

Kommentoi