BIKBOK x FESTIVAL

Sunday Blondie

Omalta osaltani viikonloppu oli no Flow, mutta pääsin fiilistelemään festaritunnelmaa BikBokin jokakesäisille BikBok x Festival -etkoille. Kuluneet kesäviikonloput ovat olleet niin täynnä reissuja ja ohjelmaa, että päätin tällä kertaa jättää Flow'n väliin ja pyhittää viikonlopun vain rentoutumiselle sekä Helsingissä hengailulle.

Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa rento lauantai kuin nauttia auringosta, ihanien tyttöjen seurasta ja loistavasta musiikista. Glitternistin taikomat glitternaamiot nostivat lauantain normiviikonloppua säihkyvämmälle tasolle – ei sitä ihan joka lauantai tule heiluneeksi kaupungilla glitterit silmillä ja hiuksissa.

Viikonlopun ohjelmaan mahtuivat myös kahvilan avajaiset, lukuhetket Zadie Smithin uusimman teoksen parissa, Lontoon mm-kisojen seuranta, House of Cards, kokkailu, valokuvataiteen museossa kiertely sekä korvapuustit Regatassa. Nyt olo on latautunut uutta viikkoa varten.

Hyvin nukuttujen öiden ja hymyjen lisäksi viikonlopusta jäivät muistoksi jakauksesta yhä paidalle tipahtelevat glitterit.

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Apua Hanna miten kivoja kuvia olit ottanut. <3 :)

Kommentoi