DESIGN-LOUNAS KESKUSTASSA – DYLAN MARMORIPIHA

dylanmarmoripiha_helsinki_lounas_sundayblondie_1.jpg

Törmäsin eilen uuteen ihanaan lounaspaikkaan: Dylan Marmoripihaan, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Keskuskadulla Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa.

Kadulla huomioni herättivät vaaleanpunaiset mainokset lounaasta. Kävelimme portaat ylös ravintolaan, jossa vaaleanpunainen teema jatkui: mahtipontista marmoripihaa sulostuttivat vaaleanpunaiset ja mustat Arne Jacobsenin Muurahais-tuolit.

Rautatalo valmistui vuonna 1955. Marmoripiha on ollut viimeiset kaksikymmentä vuotta suljettuna yleisöltä, mutta pari viikkoa sitten asiaan tuli muutos, kun Dylan aloitti tilassa toimintansa. Nyt keskustassa voi nauttia lounasta designin äärellä. Vaikka tila on iso, on tunnelma miellyttävä: valo laskeutuu kauniisti kattoikkunoista, jossakin taustalla soi rauhallinen musiikki.

Lounaasta oli tarjolla kolme vaihtoehtoa: keittolounas 8,90€, salaattibuffet ja keitto 10,30€ sekä koko lounasbuffet (salaatti, keitto, lämmin ruoka) 11,90€. Dylanin lounas saa plussaa ihanan monipuolisesta ja tuoreesta salaattivalikoimasta sekä mahtavasta hedelmäsalaatista.

Lounaan lisäksi Dylanissa on tarjolla puuro- ja myslibaari arkisin kello 8–10 ja brunssi viikonloppuisin kello 10.30–15.30. Näillekin olisi kiva päästä!

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 A
Lounas mape 10.3014.00

dylanmarmoripiha_helsinki_lounas_sundayblondie_3.JPG

dylanmarmoripiha_helsinki_lounas_sundayblondie_4.JPG

dylanmarmoripiha_helsinki_lounas_sundayblondie_5.JPG

dylanmarmoripiha_helsinki_lounas_sundayblondie_2.JPG

dylanmarmoripiha_helsinki_lounas_sundayblondie_6.JPG

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *