MISTÄ TIETÄÄ, ETTÄ JOULU LÄHESTYY?

Sunday Blondie

…pikkujouluista, jotka sattuvat tietysti samalle viikolle: perjantaina juhlitaan firman kanssa, lauantaina kotona ystävien kesken. Pikkujouluissa parasta on rento yhdessäolo, ja nautinkin eniten kotoisista illanistujaisista.

…jouluvaloista, joita on jo kaikkialla naapurustossamme. Jenkkiläisin valaistus löytyy naapuritalomme parvekkeelta, jossa loistavat suloisessa sekamelskassa keltaiset, siniset ja punaiset valot.

…jouluruoista. Olen syönyt jo pipareita juustojen kera, juonut glögiä ja keittänyt riisipuuroa. Aion syödä vielä joulutortun ennen joulukuuta, mutta joulupöydän herkut säästän vasta aattoon.

…jouluaiheisista keskusteluista. Työkavereiden ja ystävien kanssa jutellessa puheissa esiintyvät lähinnä lasten lelukuvastot, joulukoristeet, kynttilät ja joulun matkakohteet. Asiaa ei varsinaisesti helpota se, että toitotan työnkin puolesta jouluntuloa all the time.

…joulukorteista, joiden lähettämistä pohdin. Olen perinteisesti lähettänyt vain muutaman joulukortin, ja lahjojakaan en hanki kuin perheenjäsenille. Kortti kaukana asuville isovanhemmille on kuitenkin must, sillä tiedän, miten paljon kaunis kortti ilahduttaa saajaansa.

…joulukuusesta, joka nököttää jo olohuoneessamme. Koska pikkujoulut, tiptap!

neule &OtherStories // toppi Samsoe&Samsoe // farkkuhame Topshop // kengät Vagabond

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Upeita kuvia, Hanna! <3 Ja miten kaunis ajatus et lähetät isovanhemmille joulukortin. :*

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos, oot ihanin. ♥ Rakastan korttien lähettämistä - ja niiden saamista! Lähetän paljon kortteja myös äidilleni, vaikkei hän kaukana asukaan. Äiti rakastaa karhuja, ja olenkin ottanut tavoitteeksi, että lähetän hänelle joka kerta erilaisen karhukortin :--D Niitä onkin kertynyt jo kiva pino. ♥

ginty
gg and the moon

Haha ihan mahtava teema kortille :D 

Hanna K
Sunday Blondie

Haha, no eikö! :--D Kun teema on selkeä, on korttienkin metsästäminen hauskaa! Ostan kortteja monesti varastoon - aina, kun vastaan sattuu jollakin tavalla hauska tai erikoinen kortti :--)

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Todella ihana asu!! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Voi kiitos Ida! ♥ Tuo &OtherStoriesin jättineuletakki on kyllä ihan suosikkejani, siihen on suloista kietoutua kylminä päivinä ♥

Kommentoi