MUSIC CALMS MY SOUL – SUDIO SWEDEN

sudiosweden_sundayblondie_1.jpg

*Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa

Olen kuunnellut viime vuosina vähän musiikkia. Niin vähän, että se harmittaa itseänikin.

Teininä musiikki soi omassa huoneessani, MP3-soittimen pienissä nappikuulokkeissa ja kavereiden luona koko ajan. Nyt kuuntelen musiikkia melko harvoin: aloitan aamuni mieluiten kuuntelemalla Yle Puhetta, enkä kiireisen työpäivänkään jälkeen halua kuunnella musiikkia. Juoksulenkit ovat olleet itselleni jo vuosien ajan meditointihetkiä, jolloin keskityn kuuntelemaan ainoastaan luonnon ääniä.

On kuitenkin tilanteita, joihin musiikki sopii. Kun Sudio Swedeniltä kysyttiin, olisinko kiinnostunut testaamaan heidän kuulokkeitaan, kiinnostuin ennen kaikkea ajatuksesta, että kuuntelisin enemmän musiikkia. Pidin ruotsalaisyrityksen tuotteiden elegantista muotokielestä ja olinkin bongannut useat kuulokkeet jo aikaisemmin somesta  Sudio kun on valloittanut onnistuneesti mediatilaa blogien ja Instagramin kautta.

sudiosweden_sundayblondie_2.jpg

sudiosweden_sundayblondie_3.JPG

sudiosweden_sundayblondie_6.JPG

Valitsin itselleni valkoiset Regent-kuulokkeet puhtaasti ulkonäöllisistä syistä ja osittain nostalgiasta: muistan, että lapsuudessani meillä oli kotona isot, mustat kuulokkeet, jotka päässä saattoi heilua ympäri taloa. Kuulokkeiden kaveriksi sain marmoriset capit, mutta toistaiseksi en ole halunnut koristaa kuulokkeitani niillä. Valkoiset kuulokkeet kun ovat sellaisenaan niin kauniit.

Otin aluksi kuulokkeet käyttöön ensisijaisesti salilla. Ja voi pojat, miten paljon sain potkua treeniin! Mikään ei boostaa jalkatreeniä paremmin kuin kovasanainen jenkkirap tai pehmeämpi r’n’b. Sudio Swedenin kuulokkeiden äänentoisto on loistava, ja Regent-kuulokkeet blokkaavat ulkopuolelta tulvia ääniä. Taitto-ominaisuutensa vuoksi ne kulkevat kätevästi vaikka käsilaukussa. Yhden vinkin kuitenkin annan: kuulokkeita käyttäessä kannattaa pitää huoli siitä, ettei volyymia käännä aivan kaakkoon. 

Yleensä olen käynyt kävelylläkin ilman musiikkia, mutta nyt nappaan toisinaan kuulokkeet mukaani. Siinä missä luonnon äänet rentouttavat, on omien lempibiisien kuunteleminen mitä parhainta rauhoittumista. 

sudiosweden_sundayblondie_4.JPG

sudiosweden_sundayblondie_5.JPG

sudiosweden_sundayblondie_7.JPG

Himoitsetko Sudion kuulokkeita myös itsellesi? Koodilla BLONDIE15 saat -15% alennuksen koko tilauksesta Sudion kotisivuilta tilattaessa! Pikatoimitus Suomeen on ilmainen. 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *