NØRREBRO

Sunday Blondie

 

Se oli ihanan laiska, hidastempoinen ja nauruntäyteinen viikonloppu.

Viime viikko vierähti kiireen keskellä, sillä tein tunteja sisään tulevaa viikonloppua varten. Torstaina suuntasimme ystäväni Virven kanssa lentokentälle. Määränpäänä oli Kööpenhamina, tarkemmin Nørrebro.

Ystävämme Roosa muutti syksyllä Kööpenhaminaan maisteriopintojen perässä. Emme olleet ehtineet nähdä toisiamme sitten viime kesän – karu muistutus siitä, miten nopeasti päivät, viikot ja kuukaudet juoksevat ohitse. Niinpä tämän matkan tarkoituksena oli vain viettää aikaa yhdessä, vaihtaa kuulumisia ja jutustella niitä näitä maailmanmenosta.

Pyhitimme viikonlopun hyvälle ruoalle ja loikoilulle. Aloitimme perjantain brunssilla Sidecarissa, kävimme tutustumassa Roosan kauniiseen kimppa-asuntoon, kiertelimme laiskasti Nørrebron suloisia pikkuliikkeitä, kävimme lounaalla Grødissa, joimme teetä Airbnb-asunnollamme ja päätimme iltamme asettautumalla tiiviisti vieretysten Roosan sänkyyn syöden jäätelöä ja katsoen Yökylässä Maria Veitola sekä Ina <3 porno -ohjelmia. Puhuimme digitalisaatiosta, bosslady-ilmiöstä ja töistä, kuten myös vaatteista, poikakavereista ja jäätelöstä.

Lauantaina kävimme vielä yhdessä brunssilla, kunnes Roosa siirtyi viettämään aikaa kaupunkiin saapuneen perheensä kanssa. Me jatkoimme Virven kanssa viikonlopun teemalla eli söimme hyvin ja kiersimme rauhalliseen tahtiin second hand -liikkeestä toiseen.

Syömisen ja päämäärättömän haahuilun lisäksi keskityin tutustumaan uuteen kameraani, jonka hain reissuuni mukaan Verkkokauppa.com:ista. Olen haaveillut jo pitkään mikrojärjestelmäkamerasta – enkä mistä tahansa mikrojärkkäristä, vaan Olympus OM-D E-M5 Mark II:sta. Tuntui suloisen vapauttavalta kulkea kaupungilla ilman parin kilon painoista järkälettä. Nämä kuvat on otettu Olympuksen keveällä mikrojärjestelmäkameralla, ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Jotenkin kuvissa on erityisen ihana tunnelma: sellaista käsinkosketeltavaa rauhallisuutta, pirskahtelevaa iloa ja toivoa keväästä.

Ja juuri sellainen viikonloppumme oli.

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

On oikeesti tosi suloisia kuvia!! <3 Ja teidän matka kuulostaa niin ihanalle, en malta odottaa että kuulen livenä lisää. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Kiitos ihana <3 Tuo kamera on superkätevä, niin kevyt! Matka oli kyllä kokonaisuudessaan tosi onnistunut. Ihanaa päästä vaihtamaan kuulumisia <3  

Siri H
Still Life

Oi miten ihania kuvia ja oi miten ihana sisustus! :)

Kyselijä (Ei varmistettu)

Mistä tuo ihana hapsumatto on ja saako sitä vielä jostain? :)

Kommentoi