SIMPLE YET PRETTY OVERNIGHT OATS
Asia, johon olen hullaantunut tällä hetkellä: tuorepuuro.
I know, I know – eihän tuorepuurossa enää mitään uutta ole. Marjaisia ja hedelmäisiä, aamu- tai välipalasta käyviä raakapuuroja on värkkäilty lehtien sivuilla ja blogeissa jo parin vuoden ajan. Sen sijaan suolaiset tuorepuurot ovat juuri nyt in.
Itse vannon kuitenkin yhä marjaisten tuorepuurojen nimeen. Värikkäillä marjoilla koristeltu purkillinen tuorepuuroa hellii myös kauneudennälkäisiä verkkokalvoja.
Julkaistuani Instagramissa kuvan tuorepuurosta sain jo saman päivän aikana kyselyjä, mitä kyseiseen herkkuun tulee. Tässä tämän hetken suosikkipuuroni ainesosat.
klassinen tuorepuuro
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 rkl chia-siemeniä
- 2 dl kauramaitoa
- ripaus vaniljaa
- päälle: ruokalusikallinen maapähkinävoita,
tuoreita marjoja ja kookoshiutaleita
Ainekset sekaisin, astiaksi kaunis isoäidin peruja oleva hillopurkki, yön ajaksi jääkaappiin ja kas – aamulla lempeä tuorepuuro on valmis kuin itsestään. Ainoa asia, joka aamu-unisen tulee muistaa, on sekoittaa puuroa hieman ja lisätä päälle mieleisensä härpäkkeet.
Kun jokin on näin helppoa ja hyvää, ei sitä voi kuin rakastaa.
muita suosikkireseptejäni:
lehtikaali-päärynä smoothie bowl
baobab coconut yogurt – vegaanin turkkilainen jogurtti
pieneen makeanhimoon – vegaaninen suklaasmoothie
FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST