SIMPLE YET PRETTY OVERNIGHT OATS

tuorepuuro_1.jpg

Asia, johon olen hullaantunut tällä hetkellä: tuorepuuro.

I know, I know – eihän tuorepuurossa enää mitään uutta ole. Marjaisia ja hedelmäisiä, aamu- tai välipalasta käyviä raakapuuroja on värkkäilty lehtien sivuilla ja blogeissa jo parin vuoden ajan. Sen sijaan suolaiset tuorepuurot ovat juuri nyt in.

Itse vannon kuitenkin yhä marjaisten tuorepuurojen nimeen. Värikkäillä marjoilla koristeltu purkillinen tuorepuuroa hellii myös kauneudennälkäisiä verkkokalvoja.

Julkaistuani Instagramissa kuvan tuorepuurosta sain jo saman päivän aikana kyselyjä, mitä kyseiseen herkkuun tulee. Tässä tämän hetken suosikkipuuroni ainesosat.

klassinen tuorepuuro

  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 rkl chia-siemeniä
  • 2 dl kauramaitoa
  • ripaus vaniljaa
  • päälle: ruokalusikallinen maapähkinävoita,
    tuoreita marjoja ja kookoshiutaleita

Ainekset sekaisin, astiaksi kaunis isoäidin peruja oleva hillopurkki, yön ajaksi jääkaappiin ja kas – aamulla lempeä tuorepuuro on valmis kuin itsestään. Ainoa asia, joka aamu-unisen tulee muistaa, on sekoittaa puuroa hieman ja lisätä päälle mieleisensä härpäkkeet.

Kun jokin on näin helppoa ja hyvää, ei sitä voi kuin rakastaa.

tuorepuuro_2.jpg

muita suosikkireseptejäni:

lehtikaali-päärynä smoothie bowl

baobab coconut yogurt  vegaanin turkkilainen jogurtti

pieneen makeanhimoon  vegaaninen suklaasmoothie

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.