VIIKONLOPUN MENOVINKKI: TAIDEMUSEO EMMA + SIS. DELIN BRUNSSI

Sunday Blondie

Viikonlopun menovinkki: lähde brunssille Weegeen Sis. Deliin ja jatka taidenäyttelyyn Espoon modernin taiteen museoon EMMAan.

Sis. Delin viikonloppubrunssi tarjoaa jokaiselle jotakin. Olen aina tykännyt Sis. Delin laadukkaasta arkiaamiaisesta, ja viikonloppubrunssi on aamiaisen runsaampi versio. Weegeen Sis. Delissä on yleensä sen verran tilaa, ettei brunssille ole välttämättä pakko varata pöytää tavallisena viikonloppuna.

Alakertaan koottu For Fashion's Sake -näyttely koostuu kolmentoista pohjoismaisen ja kansainvälistä läpimurtoa tekevän nuoren muotisuunnittelijan luomuksista. Näyttelykuvauksessa kerrotaan, että suunnittelijoita yhdistää vahva side villiin luontoon. Metsä, vesi, sääolosuhteet, pimeys ja valo ovat toistuvia innoituksen lähteitä ja teemoja pohjoismaisen muodin kielessä.

Yläkerrassa aika kuluu Saastamoisen säätiön uudistuneessa kokoelmanäyttelyssä, joka koostuu kolmesta osasta. Kosketus-kokoelmanäyttelyn ydinteema on ihmisyys, jota jokainen taiteilija on kuvannut omalla tavallaan. Säätiön taidekokoelma on ollut pysyvästi esillä EMMAssa vuodesta 2006 lähtien ja esillä on olut liki 500 teosta suomalaisilta sekä kansainvälisiltä taiteilijoilta aina 1900-luvun alkupuolelta nykypäivään. 

Espoon modernin taiteen museo EMMA
Avoinna ti 11–18, ke 11–19, to 11–18, pe 11–19, la–su 11–17

*Yhteistyössä Visit Espoon kanssa

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentoi