VOITA LIPUT HABITAREEN + VINKIT MESSUILLE

Sunday Blondie

*Yhteistyössä Familonin kanssa

Syksy on aikaa, jolloin mietin eniten kodin sisustusta. Kun ulkona on pimeää ja ilmat viilenevät, kotoilu ja etenkin pehmeät asiat alkavat kummasti kiinnostaa: tekee vain mieli hautautua upottavan pehmeisiin peittoihin, pujahtaa puhtaisiin perkaalilakanoihin ja kääritytyä muhkeaan torkkupeittoon.

Paras paikka syksyn sisustusinspiraation metsästykseen on Habitare-messut. Osallistun itse Habitareen työn merkeissä, mutta uskon, että aikaa jää messuilla kiertelyynkin. Olenkin listannut jo mielessäni pari kiinnostavaa brändiä, joiden osastoa haluaisin käydä kurkkaamassa. Mikäli tunnet Habitaren tarjonnan jo ulkoa, skrollaa suoraan alas kisaan!

 

MUJI ja Masaaki Kanai

Tätä monet odottavat kuin kuuta nousevaa: MUJI perustaa oman pop up -myymälänsä Habitareen ja esittelee konseptinsa ensi kertaa Suomessa. Tähän asti suomalaisille lähin MUJIn oma myymälä on ollut Berliinissä, joskin Tukholman Åhlénsin shop-in-shop on helpottanut pahinta purkkivajetta. Mujin pääjohtaja Masaaki Kanai on yksi Habitaren keynote-puhujista ja Habitaren vuoden 2017 Kansainvälinen Ystävä. Hän valitsee Habitaren kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt.

MUJIn pop-up myymälä, osasto 6p48

Keynote-puhuja: MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai, keskiviikkona 13.9. klo 14.30

 

KOTI2017-osasto

Suomalaisen Työn Liitto osallistuu Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Habitareen näyttävällä kokonaisuudella. Kahdeksaan osaan jaettu 414 neliömetrin messuosasto jakautuu teema-alueisiin, joita ovat Metsä, Meri, Hanki, Niitty, Kaamos ja Tori. Kukin alue saa inspiraationsa Suomen luonnosta, sen kontrasteista, materiaaleista, väreistä ja tunnelmasta. Osasto ovat rakentamassa ja sisustustamassa yhteistyössä yritykset, joille on myönnetty Design from Finland ja/tai Avainlippu-merkki. Suunnittelusta vastaa Vuoden designtoimistoksi valittu Pentagon Design. Voin kertoa, että luvassa on varsin kiinnostava kokonaisuus!

Itse olen mukana osastolla työpaikkani Familonin puolesta keskiviikkona ja lauantaina. Familon on mukana Meri-teemalla: tällä alueella pääset hipelöimään syksyn suloisimpia vuodetekstiilejä ja pyyhkeitä sinisen skeä sinivihreän eri sävyissä.

Tule moikkaamaan ja osallistumaan arvontoihin, joissa voi voittaa sisustustuotteita!

KOTI: AHEAD alue pääkäytävän varrella, osastot 6h50 ja 6k50

Havi's

Kynttilöitä, kynttilöitä, kynttilöitä – ja vielä vähän lisää kynttilöitä. Kynttilät kuuluvat olennaisesti syksyyn, ja trenditietoisimmat yhdistävät ne viimeistä piirtoa myöten sisustuksensa värimaailmaan. Viime syksynä lanseerattu HAVI’S nähdään ensimmäistä kertaa Habitare-messuilla. Kynttilöiden lisäksi mallistosta löytyy uutuutena lyhtyjä, kynttilänjalkoja ja kynttilälaseja. Värimaailma on dramaattinen ja syvä, mutta samaan aikaan mehukkaan värikäs.

HAVI’S: pääkäytävän varrella, osasto 6g48

 

Kuluttajabrändien osastot: Ikea, Stockmann, Anno

On aina kiinnostavaa nähdä, miten ketjuliikkeet omaksuvat kauden trendit omaan mallistoonsa. Samaan hengenvetoon täytyy myöntää, että ilmiö on myös jokseenkin surullinen: nopeat massatrendit ovat yleistyneet yhtälailla sisustamisen kuin pukeutumisen puolella, ja sisustustavaraa tuotetaan valtavat määrät.

Ikealta tulee lokakuussa myyntiin tanskalaisen design-yritys HAY:n kanssa suunniteltu yhteistyömallisto. YPPERLIG-erikoismallisto (punapohjainen kuva alla) on esillä Habitaressa. Myös Stockmann osallistuu Habitareen Casa Stockmann -merkillään. Sisustusbrändi Anno Collectionin paluuta kauppoihin on hekumoitu jo kuukausikaupalla. Anno lanseeraa Habitaressa uuden mallistonsa.

Ikea, osasto 6g50 //  Stockmann, osasto 6f50 // Anno Collection, osastot 6f48 sekä 6p1

Haluaisitko lähteä kaverisi kanssa Habitare-messuille? Arvon yhteistyössä Familonin kanssa 2 kpl lipun paketin yhdelle voittajalle!

Osallistu näin:

1. Tykkää Sunday Blondiesta ja Familonista Facebookissa.

2. Jätä alla olevaan kommenttikenttään yhteystietosi, esimerkiksi sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit myös kertoa, mitä erityisesti odotat Habitarelta!

Osallistumisaikaa on torstai-iltaan klo 24 asti. Julistan perjantaina voittajan ja olen häneen yhteydessä henkilökohtaisesti! 

Habitare-kisan voittaja on arvottu. Onnittelut Jenny La! Olethan minuun yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse hanna.karppa@gmail.com, jotta saan toimitettua liput sinulle ♡

 

Kuvat: Familon, Havi's, Ikea, Stockmann ja Habitare

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Nirppa (Ei varmistettu)

Habitare on ihana!! Muji tietty kiinnostaa kovasti, ja kokonaisuutena odotan inspiraatiota ja ideoita syyskodin sisustamiseen :)
<3 nirppa2@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole ennen käynyt, kaikki kiinnostaa.

SaaraMet (Ei varmistettu)

Olen juuri ostanut ensimmäisen oman asunnon ja tottakai haluan tehdä siitä itselleni maailman parhaan kodin. Sisustusvinkit olisivatkin enemmän kuin tervetulleita!!

ElisaK (Ei varmistettu)

Kiitos pirteästä blogista :) Lippupaketti tulisi nyt todella tarpeeseen. Ollaan juuri muutettu avomiehen kanssa uuteen kotiin ja kaivataan kuumeisesti sisustusvinkkejä!

Lissukka (Ei varmistettu)

Mahtava kattaus erilaisia vinkkejä. Jokainen löytää omansa.

Laura_h (Ei varmistettu)

En ole koskaan ennen messuille ehtinyt, joten nyt olisi mahtavaa päästä inspiroitumaan, kun muutimme juuri uuteen kotiinkin!

Minttum (Ei varmistettu)

Muji kiinnostaa eniten ehdottomasti. Ulkomaan reissuilla kauppa tulee aina koluttua läpi, viimeksi vieraillut Muji Singaporessa :)

SuviS (Ei varmistettu)

Habitare olisi ensimmäistä kertaa elämässä listalla. Eniten odotan kotimaisten näytteilleasettajien tuotoksia. :)

nikika
Nicoleta.

En ole koskaan messuilla käynyt, mutta joka vuosi sinne meno on kiinnostanut. Kaipailen erityisti inspiraatiota meidän pikkuyksiön sisustamiseen. 

nikika@utu.fi

Maarit; (Ei varmistettu)

Mujia on fanitettu vuosia, kiva päästä tekee pieniä hankintoja Suomessa.

AnniinaL (Ei varmistettu)

Mujia odotan kovasti, toivottavasti tulevat pysyvästi Suomeen!

Jjanni (Ei varmistettu)

Ihanaa päästä taas inspiroitumaan Habitareen! Ja vielä Muji paikalla, huippua!

iiiida (Ei varmistettu)

Kaikki kiinnostaa!

Elise H. (Ei varmistettu)

Muji ja Anno kiinnostavat, ja erityisesti odotan näkeväni ihania piensisustustuotteita :)

Mianna (Ei varmistettu)

En ole ennen messuilla käynyt, vaikka kiinnostaisi päästä katselemaan! Sisustaminen kiinnostaa ja siinä on aina joku projekti meneillään :)

Missu-75 (Ei varmistettu)

Uusia sisustusideoita

Syksy (Ei varmistettu)

Erityisesti kaikki kuosit ja materiaalit kaikissa kodin tekstiileissä matoista verhoihin !

Raikku (Ei varmistettu)

kaikkea uutta ja mukavaa.

Tepa (Ei varmistettu)

Itselle Muji tuntematon, joten se pitää tsekata. Kotimaisten yritysten osastot kiinnostavat.

jukille (Ei varmistettu)

Vuodetekstiilit

PeeJii (Ei varmistettu)

Sisustusideoita

tyttö123 (Ei varmistettu)

en ole koskaan käynyt. olisi kiva saada inspiraatiota sieltä

TuikkuKatriina (Ei varmistettu)

Uudet kivat sisustustuotteet☺☺

Sanna I Siveltimellä (Ei varmistettu) https://siveltimella.blogspot.fi

Toi Muji onkin kova juttu! Kiitos vinkistä ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Uudet ideat ja vinkit
v.laitinen@msoynet.com

Angela (Ei varmistettu)

Ikean osasto kiinnostaisi ehdottomasti nähdä, samoin Mujin.

Huushollerska (Ei varmistettu)

Mun äidistä ilmenee isoäitiyden myötä koko ajan ihania uusia piirteitä. Haluaisin piristää häntä käymällä Habitaressa kahdestaan.

Tuula V (Ei varmistettu)

Kaikki kiinnostaa!

MTP (Ei varmistettu)

Muji kiinnostaa erityisesti ja muuten sitten monipuolisesti koko messujen tarjonta, koska haluan saada uusia ideoita omaan kotiin sekä kuulla asiantuntijoiden vinkkejä sisustuksesta sekä tietenkin nähdä syksyn uusia trendejä :)

Jenny La (Ei varmistettu)

En ole ikinä käynyt Habitaressa, joten ihan kaikki siellä tuntuu todella kiinnostavalta. Muji on yksi lempibrändejäni, joten Mujin osasto kutkuttaisi ehdottomasti eniten. Olen ostamassa juuri ensimmäistä omaa asuntoani, joten tuolta tarttuisi varmasti hurjasti inspiraatiota mukaan.

Hanna K
Sunday Blondie

Onnittelut Jenny La! Voitit juuri liput itsellesi ja kaverillesi Habitareen. Olethan minuun yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse hanna.karppa@gmail.com, jotta saan toimitettua liput sinulle ♡

Jussi Keskinen (Ei varmistettu)

Hei!
Habitaressa kiehtoo uutuudet, värit sekä tunnelma

jussikookoo@gmail.com

Mukavaa syksyä ja Habitarea!

OutiH (Ei varmistettu)

Uutuudet kiinnostaa.

Kommentoi