XMAS GARAGE

Sunday Blondie

Joulusta puheen ollen: suosittu My o My:n joulukauppa Xmas Garage avasi jälleen ovensa Helsingin keskustassa tänään.

Osoite on tuttu, Aleksanterinkatu 11. Mukana jouluisessa kimppakaupassa on yli 100 suomalaista yritystä ja paljon uusia ihania brändejä. 

Xmas Garage on jokaisen joulufiilistelijän, -hifitelijän, -sisustajan ja -nautiskelijan taivas. Kaupasta löydät kaiken, mitä tyylikkääseen jouluun saatat kaivata: pehmoiset neuleet, pipot ja hanskat, tyylikkäät collegepaidat, runsaasti erilaisia koruja, kirjoja, kynttilöitä, ihania herkkuja teestä toffeeseen, leluja, elektroniikkaa, joulukortteja ja -kalentereita, sisustusesineitä, joulukuusenkoristeita... jokaiselle jotakin.

Ja mikä parasta: samalla kun ostat joululahjan kaverillesi tai hemmottelet itseäsi, tuet suomalaista työtä! Suomalaisten yritysten lisäksi joukosta löytyy ihania skandimerkkejä, esimerkiksi Skandinaviskin huumaavia tuoksukynttilöitä.

Joululahjastressi? No more. Käy Xmas Garagessa ja poimi joulun kivoimmat lahjat saman katon alta. Kannattaa myös muistaa, että laatu korvaa määrän, eikä lahjan tarvitse aina olla kallis: pienetkin lahjat kuten erilaiset suklaat, lakritsit ja teet tuovat lahjansaajalleen paljon iloa.

XMAS GARAGE
Aleksanterinkatu 11
Ma-pe 11-19, la 10-17

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi ihanan näköinen liike! Kiitos paljon vinkistä hei. :)

Hanna K
Sunday Blondie

Yksi Stadin kivoimmista joulushopeista ♡

Nirppa (Ei varmistettu)

En malta oottaa että päästään tuonne yhessä uudestaan!

Hanna K
Sunday Blondie

I know! Lauantaina ♡♡♡ Ihanaa päästä viettämään tyttöilyaikaa! 

AniFrei (Ei varmistettu) https://www.anifrei.com

Ai että, näyttää niiiin ihanalta! ♡ Mun työkaveri kävi tuolla perjantaina ja kehui paikkaa myös, nyt on siis munkin aivan pakko käydä tuolla! :)

Hanna K
Sunday Blondie

Garage on täynnä vaikka mitä ihanuuksia ♡ Itse olen erityisen koukussa tuoksukynttilöihin, voisin ostaa niitä loputtomasti... :--D

Kommentoi