Ihanuuksia

Tällä kertaa ajattelin omien käsitöiden sijaan esitellä muiden käsitöitä. Nimittäin kolme omistamaani korua, joissa näkyy suomalainen käsityö ja design. Olen jo aiemmin yksinäisestä korvakorusta kirjoittaessani maininnut suomalaisen YO ZEN –yrityksen, joten tällä kertaa olisi luvassa kolme muuta merkkiä.

IMG_5965.JPG

Ensimmäisenä taidonnäytteenä on karhua kuvastava kaulakoru, jonka sain itse asiassa joululahjaksi ystävältäni viime jouluna. Kyseisen korun takaa löytyy Pauliina Rundgren Handicrafts –yritys, joka valmistaa korujen lisäksi paljon muitakin upeita tuotteita. Rakastan puukoruja yli kaiken ja tähän koruun oli puun sekaan yhdistetty ihania turkooseja mosaiikkipaloja, jotka tekivät korusta todella kauniin. Ehdottomasti yksi ihanimmista lahjoista, jonka olen koskaan saanut!

IMG_5962.JPG

Käytin sormuksia aiemmin todella harvoin tai en oikeastaan ollenkaan, kunnes törmäsin tähän ihanuuteen. Kyseessä on turkulaisen Kräftkuus-porukan kaunis puusormus, jonka ostin Turun Forumissa sijaitsevasta PUF Design Marketista. Sormus on todella mukava päällä ja siinä on omaan makuuni juuri sopivasti näyttävyyttä ja moniulotteisuutta.

IMG_5960.jpg

Viimeiseksi esittelyyn pääsee Nouseva Myrsky –yrityksen korvikset. Kyseinen yritys on harmillisesti lopettanut toimintansa, mutta koska nämä korvikset ovat lempparini ja koska ne ovat korvissani melkein joka päivä, en voinut olla esittelemättä niitä. Korvikset on valmistettu suomalaisesta kierrätyskumista ja siksi ne ovatkin koostaan ja näyttävyydestään huolimatta hyvin kevyet ja mukavat pitää. Ihastuin näihin koruihin alun perin jossakin nettikaupassa, mutta ikäväkseni ne olivat sieltä loppu, kuten parista muustakin nettikaupasta. Päädyin viime vuoden loppupuolella sattumalta turkulaisen Televisio Lifestyle Storen pikkujouluihin ja siellä sattui olemaan yksi pari juuri näitä ihastelemiani korviksia. Nappasin parin tietenkin heti mukaani ja siitä asti nämä korvikset ovat olleet lempikoruni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *