Joulusukat

Marraskuu on lempikuukautena, sillä pidän pimenevistä illoista ja pikkuhiljaa asuntojen pihoihin ja ikkunoihin ilmestyvistä jouluvaloista. Omassa kodissani on ollut kaikki jouluvalot ja koristeet esillä jo jonkin aikaa ja eilen pääsin viimein myös avaamaan joulukalenterin ensimmäisen luukun. Eilisaamun vietinkin joulumusiikkia kuunnellen ja uuniriisipuuroa valmistaen.

Vaikka joulukuu vasta alkoi, olen ehtinyt jo tehdä ja antaa yhden joululahjan. Marraskuussa syntymäpäiväänsä viettävä ystäväni sai nimittäin syntymäpäivä-joululahjaksi neulotut palmikkovillasukat.

IMG_1387.jpg

Ohje sukkiin löytyi Garnstudion sivuilta. Muutoin seurasin ohjeen kokoa 38/40, mutta lankana käytin Pirtin kehräämön kampalankaa, joka oli odottanut lankakorissa jo jonkin aikaa.

IMG_1376.jpg

Tarvikkeet:

Sukkapuikot nro 3 1/2

Palmikkopuikko

Pirtin Kehräämön kampalanka 110 tex x4

Neula ja sakset

Varren yläosassa olevan käännetyn reunan ja suhteellisen monimutkaisen palmikkokuvion vuoksi näiden sukkien neulomiseen kuluu jonkin verran aikaa. Jos siis haluat itse antaa tällaiset jollekin joululahjaksi, kannattaa projekti aloittaa mahdollisimman pian.

IMG_1390.jpg

IMG_1392.jpg

Neulon tällä hetkellä toisia sukkia, jotka olisi tarkoitus antaa kollegalleni Secret Santa –lahjana ensi viikolla. Sen jälkeen pääsen takaisin jo aiemmin aloittamani neuleprojektin pariin. Kerron myös näistä molemmista projekteista täällä blogin puolella kunhan saan ne valmiiksi. Nyt jatkan kuitenkin joulukuun alusta nauttimisesta glögimukillisen merkeissä.

muoti trendit ystavat-ja-perhe diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *