Origamikirjanmerkit

Päätin tehdä itselleni origamikirjanmerkin ja sitä varten etsiskelin eri ohjeita netistä. Lopulta päädyin tekemään itselleni aika yksinkertaisen sydänkirjanmerkin.

Sydän1.JPG

Sydänmerkin ohjeen löydät täältä. Koska en jaksanut leikata valmista origamipaperiani pienemmäksi, tuli sydämestä suht iso. Mielestäni se on kuitenkin vielä käytännöllisen kokoinen, joten olen siihen oikein tyytyväinen.

Sydän2.JPG

Origamikirjanmerkin ohjetta etsiessä törmäsin myös suloiseen koalakirjanmerkkiin. Heti sen nähdessäni tiesin, että haluan tehdä sen australialaiselle ystävälleni. Niinpä päädyin tekemään myös koalakirjanmerkin.

Koala1.JPG

Koalakirjanmerkin ohjeen löydät täältä. Itselläni ei ollut harmaata paperia, joten tein koalasta vaaleanlilan. Papereiden lisäksi tähän malliin tarvitset sakset ja liimaa.

Koala2.JPG

Koala3.JPG

Ohje saattaa vaikuttaa vähän hankalalta, mutta se on loppujen lopuksi aika helppo. Suosittelen leikkaamaan kaikki paperineliöt valmiiksi ja tekemään ison ja pienen koalan samaan aikaan. Näin sinun ei tarvitse kelailla videota läpi pariin kertaan.

kauneus diy sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *