Origamikortti

Tämä kulunut viikko onkin ollut paljon kiireisempi kuin alun perin luulin ja vaikka olen alkanut neulomaan sormikkaita, joista viime kerralla kirjoitin, eivät ne ole vieläkään valmiit. Siksi ajattelinkin nyt esitellä tekemäni origamikortin ja eiköhän ne sormikkaat ensi viikon aikana sitten valmistu.

Ystäväni valmistui nyt keväänä ja halusin hankkia hänen lahjaansa jonkun hieman erilaisen kortin. Aluksi pohdin hankkivani esimerkiksi käsin maalatun kortin tai jonkun muun vastaavan, mutta sitten muistin nähneeni joskus origamityylillä tehdyn kortin. Hain netistä origamikortin ohjetta ja tämä kyseinen malli kiinnosti itseäni heti, kun näin sen.

IMG_6304.jpg

Löysin kortille ohjeen ja taittelin ensin harjoitusversion tavallisesta tulostuspaperista. Ohje on mielestäni hieman hankalampi kuin jotkut aiemmin tekemäni origamit, mutta kun olin tajunnut kerran, miten taitokset tehdään, ei kortin tekeminen ollutkaan niin vaikeaa. Tulostuspaperiversiosta tuli ihan kiva, mutta paperi tuntui aika paksulta tähän malliin. Niinpä tein oikean kortin hieman ohuemmasta paperista, tosin tämäkään paperi ei ole mitään oikeaa origamipaperia.

IMG_6308.jpg

Itse kortti on tehty yhdestä vihreästä neliön mallisesta paperista, mutta leikkasin valmiin kortin sisään valkoisen paperin, jolle itse teksti kirjoitetaan. Lisäksi kortti suljetaan ohuella nauhalla. Itse olen ainakin tyytyväinen korttiin enkä malta odottaa, kun saan antaa lahjan ja tämän ihanan kortin ystävälleni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *