Origamikranssi

Kerroin viime viikolla suunnittelevani origamikranssia, jonka antaisin lahjaksi ystävälleni. Pitkän suunnittelun jälkeen löysin täydellisen kukkamallin, minkä jälkeen ostin paperin ja ryhdyin taittelemaan. Kaiken kaikkiaan kranssiin tarvitsin seuraavat tarvikkeet: ohutta tulostuspaperia noin 10 A4-arkkia, sakset, rautalankaa, rautalangan leikkaamiseen sopivat leikkurit sekä paperimainen nauha.

IMG_6661.JPG

IMG_6660.JPG

Yksi kukka koostuu kahdesta samanlaisesta osasta, jotka on taiteltu neliön mallisesta paperista. Omaa kranssiani varten tein pääasiassa samankokoisia kukkia, mutta vasempaan ylänurkkaan tuli muutama hieman isompi.

IMG_6659.JPG

IMG_6663.JPG

Kiinnitin valmiit kukat rautalangan avulla rautalangasta tekemääni kehikkoon. Jos kranssi olisi tullut itselleni, olisin jättänyt kranssin sellaiseksi, mutta koska kranssi tuli lahjaksi, päätin peittää rautalankaosat paperimaisella nauhalla. Tein paperinauhasta myös ripustusnauhan kranssin taakse, jotta sen saa helposti roikkumaan.

IMG_6665.JPG

IMG_6667.JPG

Annoin kranssin lahjaksi eilen ja ystäväni tykkäsi siitä kovasti. Noiden kukkien taittelemiseen meni sen verran kauan, että hetkeen en halua alkaa origameja taittelemaan. Sitten kun taas innostun, niin voisin tehdä samanlaisen kranssin jopa itselleni.

suhteet ystavat-ja-perhe diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *