Origamilintuja

Tykkään aina välillä kokeilla joitakin uusia käsityömuotoja ja origamien tekeminen tai ainakin niiden kokeilu on ollut mielessäni jo pitkään. Selailin erilaisia origamimalleja, mutta lopulta ihastuin linnun malliseen origamiin ja se taitaa olla yksi suosituimmista malleista muutenkin.

IMG_5795.jpg

Origamin tekoon tarvitsee periaatteessa vain paperia, mutta toki saksista on myös hyötyä. Jos haluat laittaa origamit johonkin roikkumaan, kuten itse tein, niin tällöin tarvitsee myös neulan ja lankaa. Origameja varten on olemassa niille erityisesti suunniteltua paperia, mutta tavallinen valkoinen tulostuspaperikin käy oikein hyvin. Itse päätin hyödyntää Marimekon mainoslehteä, jossa oli koko sivun kokoiset kuvat heidän kolmesta kankaastaan.

IMG_5798.JPG

Origamilintujen ohjeet löytyy suhteellisen helposti netistä, itse seurasin näitä ohjeita. Vaikka ohjeissa on pari kohtaa, joiden kohdalla jouduin pohtimaan minuutin jos toisenkin, on lintu loppujen lopuksi todella helppo tehdä kunhan kerran tajuaa, miten taitokset kuuluu tehdä. Jos aiot käyttää jotakin erikoista paperia, voit tehdä testiversion vaikkapa juuri siitä valkoisesta tulostuspaperista.

IMG_5812.jpg

Olin päättänyt tehdä lintuorigameja ennen kuin edes tiesin, mihin ne laittaisin. Lopulta päädyin ripustamaan ne kattolamppuun. Mietin myös hetken, jos olisin tehnyt niistä viirin seinälle, mutta koska halusin lintujen roikkuvan ja liikkuvan vapaasti, oli kattolamppu parempi vaihtoehto.

koti sisustus diy sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *