Väriä puurasiaan

Oma juhannukseni kului tänä vuonna herkullisten ruokien ja aurinkoisen sään lisäksi parin maalausprojektin lomassa. Yksi näistä projekteista oli netistä löytämäni puurasian muokkaaminen vähän siistimpään kuntoon.

IMG_6476.JPG

Löysin puurasian tosiaan netistä ja hintaa rasialla oli huima yksi euro. En rasiaa ostaessani ollut vielä varma mihin sitä käyttäisin, mutta nyt suunnitelmissa olisi täyttää rasia virkkuukoukuilla. Sen kuitenkin rasian ostaessani tiesin, että jotenkin sen pinta täytyisi käsitellä, jotta se sopisi itselleni paremmin. Aiemmasta maalausprojektistani oli jäänyt vaaleanvihreää maalia ja niinpä päätin hyödyntää samaa maalia tähänkin maalausprojektiin.

IMG_6482.JPG

Aloitin hiomalla rasian ulkopinnat, sillä sisäpuolen päätin jättää käytännön syistä maalaamatta. Hiomisen jälkeen pyyhin rasian kostealla paperilla ja ryhdyin maalaamaan. Ensimmäisen maalipinnan kuivuttua laitoin vielä toisenkin. Seuraavana päivänä rasia olikin jo kuiva ja projekti valmis.

IMG_6483.JPG

IMG_6485.JPG

Näistä maalausprojekteista innostuneena kävin juhannuksena kaupassa hakemassa myös vaaleankeltaista maalia. Sillä olisi tarkoitus maalata vielä kesän aikana yksi jakkara ja toinen puurasia. Esittelen nekin sitten, kunhan ne saavat uutta väriä pintaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *