Virkattu lumihiutale

Kotonani on ollut pystyssä eräänlainen tonttupaja, kun olen suunnitellut ja valmistanut kaikkia joululahjoja. Ihan vielä ei kaikki ole valmista, mutta onneksi on vielä hetki aikaa.

Myös joulukortit pitäisi saada lähtemään ensi keskiviikkoon mennessä ja niitä olenkin väsäillyt viime päivät hirmuisessa kiireessä. Myöskään kortit eivät ole ihan valmiit vielä, mutta enköhän ne saa kuitenkin viimeistään tuolloin keskiviikkona matkaan.

IMG_7356.jpg

Olen virkannut kortteja varten lumihiutaleita ja esittelen valmiit kortit sitten ensi viikolla. Erilaisia lumihiutalemalleja testaillessa tein vahingossa yhden liian pienen ja päätin jättää sen itselle joulukoristeeksi. Kyseisen mallin ohjeen löydät täältä. Videolla näet, miten hiutale virkataan ja yläkulmassa on myös englanninkieliset ohjeet.

IMG_7358.jpg

En ymmärrä, miten minulle aina tulee jouluisin hirmuinen kiire, vaikka olin suunnitellut kaikki projektit jo etukäteen. Ehkä ensi vuonna täytyy vain aloittaa vielä aikaisemmin ja tehdä ensimmäiset joululahjat jo kesällä, ettei tulisi tällainen hoppu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *