Asioita, joista nautin tällä hetkellä

Ihanaa perjantaita kotitoimistolta!

Kokosin tähän asioita yhteen, jotka tuovat iloa näinä outoina aikoina.

1) Olen ollut graduni suhteen hyvässä vedossa ja työ on edennyt joka päivä. Siitä on tullut tosi motivoitunut fiilis ja onpahan nyt ainakin aikaa kirjoitella sitä eteenpäin.

2) Olemme kummityttöni kanssa pitäneet skype tapaamisia. Olen auttanut häntä koulutöissä ja olemme pitäneet ikään kuin opiskelusessioita yhdessä. Tänään pelasimme lautapeliä skypen välityksellä niin, että peli oli meillä ja hän heitti omassa päässään noppaa ja me huolehdimme nappulan siirtämisestä pelilaudalla täällä päässä. Kannattaa kokeilla, jos pelikavereita on liian vähän omassa kodissa 🙂

3) Olen sanaut aiemmin keväällä aloittamaani villatakkia eteenpäin ja tein tänään ensimmäisen Ranglan kavennukseni. Nyt on hyvin aikaa tehdä käsitöitä ja opetella uusia taitoja 🙂 Jospa tänä keväänä viimein valmistuisi villatakin ohella myös islantilainen villapaitani.

4) Olen maalannut pitkästä aikaa. Viime kerrasta on useampi vuosi, mutta nyt tuntuu, että ideoita ja inspiraatiota löytyy ja sitähän pitää siis hyödyntää.

5) Olen tuulettanut kotia pitämällä ikkunoita auki ja kuvitellut olevani itse ulkona. Vaikkei meidän suoranaisessa kotikaranteenissa tarvisi olla, olemme silti päätyneet puolisoni kanssa vähentämään ylimääräistä ulkoilua ja näin omalta osaltamme koittaneet rauhoittaa koronan leviämistä. Joka päiväinen postilaatikolla käynti on kyllä päivän kohokohtia!

6) Olen nauttinut kevään tulosta ja auringosta. On ihanaa, kun luonto jatkaa kulkuaan ja heräilee ikkunan takana. Odotan jo, että kesä tulee ja kaikki pääsemme nauttimaan ulkoilusta ilman rajoituksia (toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin).

Millaisisita asioista sinä olet saanut nautintoa viime aikoina?

Jaadaan hyvää ja positiivista mieltä sekä pidetään huolta toisistamme, kyllä tästä vielä yhdessä selvitään!

Pus, M.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *