Kevyitä kesäpäiviä

Heips! Viime ajat ovat olleet kevyitä ja täyttyneet sekä suunnitelluista että sponttaaneista tekemisistä ja kohtaamisista. Ensimmäiset kaksi kuvaa ovat Kesärauha festareilta Turusta, jotka järjestettiin tänä kesänä ensimmäistä kertaa. Festarit sisälsivät kaksi päivää täynnä hyvää musiikkia, rentoa tunnelmaa ja ystäviä sekä kohtaamisia tuttujen kanssa.

Juhannus kului kotona ollessa ja perjantaina olimme veljeni luona grillailemassa ja pelaamassa mölkkyä. Ei mitään erikoista ohjelmaa, mutta juuri sitä mitä kaipasin. Oli ihanaa nauttia ilman stressiä tai kiirettä juhannuksesta ja hiljaisesta, tyhjentyneestä kaupungista. kolmannen kuvan auringonlasku onkin juhannus viikonlopulta.

Viimeisessä kuvassa ovat muutama viikko sitten hankkimani kesäkukat, jotka voivat hyvin ja kasvavat hurjaa vauhtia oven pielessämme. Olen koko aikuisikäni haaveillut kesäkukista, mutta vielä tähän mennessä aiemmissa asunnoissani ei ole ollut parveketta tai muuta mihin kukat olisi saanut laitettua. Nyt kun niille on luonteva paikka toteutin haaveeni. Ne tuovat iloa jokaiseen päivääni, kun ne näen ja niitä hoidan.

Tänään juhlimme toista hääpäiväämme aviomieheni kanssa ja huomenna menemme sen kunniaksi syömään ravintola Kaskikseen, johon olemme halunneet mennä useamman vuoden ajan. Tänään päivällä kävimme vierailemassa Turun linnassa ja nautimme kauniista säästä. Nyt sataa vettä ja hetki aiemmin ukkosti ulkona. Loppuilta kulunee sisätiloissa yhdessäolosta nauttien. Mukavaa alkavaa viikkoa!

-M

hyvinvointi ajattelin-tanaan tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *