Live more, worry less

Ihanaa torstaita! Kohta päästään viikonlopun viettoon ja mitä vapaa-ajalla voisi parempaa tehdä kuin suunnitella uusia reissuja, joilla täyttää sielu ja kasvattaa omaa ajattelua?

Kevät tulee nopeasti ja päivä päivältä ollaan lähempänä kesää.Päivät pitenevät ja valoisuus on viime päivinä ollut runsasta. Koko keho tuntuu nauttivan auringosta ja mieli herää eloon pitkän talven jälkeen. Energiaa riittää vaikka mihin ja kotiprojektit, joita on koko talven viivytellyt aloittamasta alkavat houkuttaa.

Viikonloppuna, jos aurinko paistaa, voisi olla hyvä hetki pestä ikkunat ja järjestellä koti kevät kuntoon. Kodin uudelleen järjestely ja perusteellinen siivous tekee ajoittain hyvää ja tuntuu, että samalla tulee järjesteltyä myös omat ajatukset. Siistissä kodissa ajatuksetkin kulkevat paremmin.

Tänään päivän ohjelmassa on muutama luento yliopistolla ja seminarrityön tekoa. Kotiin palaan vasta illalla. Huomenna on vapaa päivä luennoista, mutta tarkoituksena on ainakin aamupäivä käyttää opiskeluun ennen kuin pääsee viikonlopun viettoon.Viikonlopulle ei vielä ole sen kummempia suunnitelmia.

Mitä sinulla on viikonlopuksi tiedossa?

-M

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *