She wasn´t bored, just restless between adventures.

”I want to rid of clocks and live by the rising sun, worship the moon, walk off the beaten path, live on my own terms, fall in love with everyone i meet, collect stories to tell, free my gypsy soul.”

Viime aikoina olen pitkästä aikaa tuntenut tuttua levottomuutta. Levottomuutta aloillaan olemisen suhteen, levottomuutta arkeen ja Suomessa elämiseen. Kävellessäni kylmän sateen piiskatessa vasten kasvojani, en voinut kuin ajatella, että voisin olla jossain muualla. Siinä hetkessä olisin voinut jättää kaiken, pakata rinkkani ja lähteä kohti tuntematonta. Aika ajoin levottomuus valtaa mieleni ja huomaan keskittymiseni vaikeutuvan ja ainoan ajatuksen mikä mielessäni on, liittyy uusiin matkoihin ja maihin. Tällöin mikään muu kuin tieto, että matka uuteen on tiedossa, voi rauhoittaa levottomuuttani. Vaikka pääsiäisen loma on tiedossa, ei se tunnu riittävän. Koen suurta turhautumista, että tällä hetkellä ei ole mahdollista lähteä pitkälle matkalle. En usko, että pitkä reppureissu välttämättä tyydyttäisi seikkailunhaluani, mutta ainakin hetkellisesti saisin rauhan ja pystyisin taas olemaan tyytyväinen elämääni Suomessa. Älkää ymmärtäkö väärin, kyse ei ole siitä, että elämässäni olisi jotain vikaa tai puutetta. Kaipuuni seikkailuun ja uusien maiden tutkimiseen vain kasvaa ajoittain niin suureksi, ettei siihen auta, kuin mahdollistaa se itselleni.

Koen syvää samaistumista nuuskamuikkuseen ja tämän tapa elää talvet etelässä ja kevään tullessa palata kotiin, tämä olisi itsellenikin luontevin tapa elää. En usko, että tämä tulevaisuudessakaan täysin mahdollistuu, mutta pidemmät reissut uusiin kohteisiin  mahdollistuvat. Vuodesta pitää vain löytää ne ajankohdat, jolloin on pidempi aika vapaata ja hyödyntää nämä tilaisuudet. Suurin haaveeni on nuoresta asti ollut vierailla kaikissa maanosissa ja viime vuosina haave siitä, että pääsisi käymään jokaisessa maassa on kasvanut. Tiedostan, että tämän haaveen toteutuminen vaatii suunnittelua, rahaa ja aikaa, mutta toisaalta onhan tässä elämä aikaa. Olen valmis tekemään töitä tämän haaveen eteen.

”TRAVEL.

As much as you can.

As far as you can.

As long as you can.

Life´s not meant to be lived in one place.”

Millaisia haaveita sinulla on matkustamisen suhteen?

-M

hyvinvointi ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *