Wake up and be awesome

Ihanaa tiistaita ja uutta viikkoa! Täällä taas kirjoittelen ja nautin ikkunasta avautuvasta näkymästä. Sää on talvisen kaunis, kun lunta on muutamana päivänä taas sadellut ja aurinko on hemmotellut läsnäolollaan. Huomaan itsessäni vahvasti säätilojen vaihtelut. Pilvisenä ja pimeänä päivänä olen väsynyt ja kärttyinen, eikä oikeen mikään asia tunnu onnistuvan. Auringon paistaessa energiaa taas löytyy vaikka muille jakaa ja kaikki asiat sekä vastoinkäymiset tuntuvat pieniltä. Kevät tuntuu luissa ja ytimissä asti ja nautin joka hetkestä, kun luonto pikku hiljaa alkaa heräilemään. Tunnen kuinka itsekin alan heräillä sen mukana.

Viime aikoina olen kehitellyt kaikenlaisia suunnitelmia loppu kevään ja kesän varalle. Muutamia matkoja on suunnitteilla ja niistä ensimmäisenä on Dublin, jonne lähden puolisoni kanssa viettämään pääsiäistä. Matkustaminen tuo minulle aina uutta inspiraatiota ja se on ainut tapa tyydyttää seikkailun nälkääni sekä levotonta mieltäni. Kesä muutoin on aika avoin ja saattaa olla, että siitä tulee tänä vuonna erityisen poikkeuksellinen, sillä en ole tänä vuonna etsinyt kesätyöpaikkaa itselleni. Olen hakenut erilaisia harjoittelupaikkoja kesäksi, mutta niissä ei ole käynyt onnea ja hakijamäärät ovat olleet suuret. Jos mitään erityistä ei löydy tai satu tulemaan vastaan, on vaihtoehtona kesä viettää vapaalla ja valmistautua syksyllä alkaviin maisteriopintoihin. Jos kesä jää vapaaksi, niin aion hyödyntää sen miettimällä gradulleni aihetta ja lukemalla erilaisia teorioita sitä varten, jotta sen aloittaminen syksyn teoriaseminaarissa on siten helpompaa.

Kaikenlaista on siis mielessä ja mietinnässä. Mutta uskon, että kaikki asiat järjestyvät vielä parhainpäin ja saan selkeyttä tulevaan kesään. Mitä ikinä tuleekaan tapahtumaan uskon, että sillä on tarkoituksensa ja universumi kyllä pitää minusta huolta.

-M

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *