Kesäherkku

Kun helleaalto ottaa koko kaupungin haltuunsa, alkaa lämmöstä eniten nauttivinkin mieli harhailla viileämpiin fiiliksiin. 
Jalostimme viime kesän Kesäherkusta, siitä jota nautimme niinä harvoina lämpiminä iltoina Koffin puistossa täysin siemauksin, vielä viileämmän version. 

Täällä Australiassa herkun jäädytetty versio näyttää tältä ja saa nimen Guilt-free cooler.
 

kesäherkku.jpg

Lupaan, että näillä mauilla Suomen talvikin muuttuu hetkeksi kesäksi, joten suosittelen surauttamaan herkun ja laittamaan silmät kiinni sisätiloissa, jos kaipuu lämpimämmille latituudeille hiipii mieleen.

Ohje

– 2 pakastettua banaania
– Ananasta. Tuore maistuu tropiikilta, purkkiversio on budjettivalinta. Iso purkki tai puolikas tuoretta tuo tarpeeksi makua.
– Purkki kookosmaitoa

Askeleet valmistukseen ovat helppoakin helpommat:
1. Surauta ainekset blenderissä tasaiseksi.
2. Kaada annoskippoihin.
3. Nauti!

Jäinen banaani luo herkkuun smoothiemaisen, lusikoitavan koostumuksen. Jos malttaa, herkkua kannattaa pitää hetki jääkaapissa, jolloin kookosmaito tekee koostumuksesta entistä smoothimman. Tästä riittää iso annos kahdelle, pienempiä useampi.

Ja jos on todellisen viilennyksen tarpeessa, sama resepti toimii tosiaan jäätelömuotteihin kaadettuna. Odotusaika on hieman pidempi, mutta vaikutus asteita viileämpi. 
Ja mikä parasta, kaikki herkun ainekset ovat luonnollisia, joten tämä herkku on täynnä pelkkää hyvää <3 

– Jenni

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.