Hääsuunnittelusta

Häitä suunnitellessa saa kuulla vaikka mitä mukavaa ihmisten suusta. Tässäpä muutama.

 

1. Onneks meidän ei tartte mennä naimisiin!

Tähän kuuluu lausumaton loppuosa ”koska meidän ei tarvitse sitoa toisiamme / todistella rakkauttamme”. No ihan hirrrrveen kiva teille. Me ollaan kuitenkin sen verran vanhanaikaisia, että halutaan naimisiin, halutaan sama sukunimi ja olla virallisesti yksikkö. Lakiasiatkin menee sutjakammin kun on naimisissa.

 

2. Oot varannut tilat / tehnyt järjestelyjä/ tilannut mekon nyt jo?

Kyllä. Mekko todellakin pitää tilata puoli vuotta etukäteen ja tilat varataan ajoissa. Kun 14kk ennen h-hetkeä aloin kysellä tiloja, ei monellakaan ollut enää vapaita viikonloppuja koko kesälle. En ole bridezilla, en ole etuajassa, olen oikeassa ajassa.

 

3. Mutta eikö toi tuu hirveen kalliiks?

*tähän kerrotaan omista häistä jotka silloin vuonna kivi ja kirves maksoivat kolme markkaa per vieras*

Kyllä. Ihan hillittömän kalliiksi. Emme tahdo nakittaa koko sukua ja tuttavapiiriä töihin häihimme. Tahdomme että homma rullaa ammattilaisten hoitamana. Haluamme juhlia, emme huolehtia.

 

4. Mihin sitä niin montaa kaasoa tarvitsee?

Tahdon antaa parhaille ystävilleni erityisen roolin päivänä. So sue me.

 

5. Tiesithän että puolet avioliitoista päättyy eroon?

Älä hemmetissä! Entäpä jos ajattelisikin niin päin, että puolet kestää kuolemaan asti! Mieletöntä!

 

suhteet rakkaus hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. En kyllä ymmärrä miksi pitää niin kauhean helposti ruveta kritisoimaan tai vertailemaan. 😀 Joskus tekee ihan hyvää olla vaan hiljaa, jos ei ole mitään kivaa sanottavaa. Vaikka en itse ole koskaan haaveillut naimisiin menosta tai pitänyt sitä juuri minään, tykkään kuitenkin lukea paljon hääblogeja ja häihin liittyviä juttuja. Eikä tulis mieleenkään kommentoida mitään negatiivista! Tietysti olen onnellinen muiden puolesta! 🙂 Jokaisella on just ne omanlaiset häänsä.

  2. 5. Tiesithän että puolet avioliitoista päättyy eroon?

    Ai no sitten! Eipä kannatakaan avioitua. Sehän voi päättyä eroon. Toisin kuin esimerkiksi avoliitto, joka kestää ikuisesti? Jos ei kannata avioitua siksi, että sitä saattaa myöhemmin erota, ei ehkä kannata olla parisuhteessa ollenkaan.

    Jännä että tässä hääasiassa on niin suuri tarve vertailla. Omat hääni olivat pienet ja maksoivat hyvin vähän, minulla ei ollut kovin kummoista mekkoa ja häät suunniteltiin ja toteutettiin nopeasti. Se oli meidän tapa, ei mikään universaali malli, jota minun mielestäni kaikkien pitäisi noudattaa. Varsinkaan kun tykkään käydä isoissa häissä. Mutta voihan sitä omaa ylemmyydentuntoaan tässäkin asiassa harjoittaa. Vähän halveksia kaikkia, jotka haluavat tehdä eri tavalla. Jaksamista sinulle, jos tuollaista joudut kestämään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *