Kuulumisia täältä Helsingistä

Tänään oli huikea päivä! Käytiin Jaanin kanssa elokuvissa katsomassa Midnight Sun ja siis se oli niin hyvä, mut surullinen. Se alku siitä elokuvasta oli vaa niin ihana, mutta loppujen lopuks siinä saiki jo pyyhkii kyynelii. En yleensä oo kauheen herkkä elokuville, mut toi kyl jotenki kosketti mua. 

Aamul ku herättii nii me syötii aamupalaa ja istuttii partsil ottamas aurinkoo. Sen jälkee päädyttiin menemään jätskille ja istuskeltiin pihal sit myöhemmin aloin laittautumaan ja lähettii kaupunkii. Ostin äitille mekon äitienpäivälahjaksi ja sitten mentiikin jo odottelemaan, että se leffa alkais. 

movie.jpg

Myöhemmin sit kun päästiin takasi tänne jakiksee pädyttii ihailemaan auringonlaskua. Meillä oli kyl iha mahtava päivä! 

boo.jpg

uu.jpg

Huomenna sit onkin jo aika lähteä kotiin, mut ei se mitää ku pääsen kattomaan iskän kanssa Suomi-Kanada otteluu. Jääkiekon kattominen on ollut semmonen mun ja iskän tapa viettää laatuaikaa kun ei me kauheemmin muuten keretäkkään. Sunnuntaina onkin jo äitienpäivä. En osaa kyl kuvailla et kuinka mahtava äiti mulla on ja oon tosi onnekas et mulla on tollanen äiti. Onko teillä joitain äitienpäivä perinteitä? Me vaan yleensä viedään koko perheen kanssa aamupala sänkyyn ja annetaan äitienpäivälahjat ja kortit. 

Mukavaa viikonloppua!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *