Muutto omilleen

Musta tuntuu ettei mun aika riitä kaikkeen mitä haluisin tehä. Mulla on tosiaan koeviikko tässä just meneillään ja pitäis yrittää jaksaa kokeisiin lukea. Jotenkin ihmeellisesti mua vaan sattuu kiinnostamaan kaikki muu enemmän kuin lukeminen, ja sit en saa keskityttyä lukemiseen. Mua esimerkiksi kiinnostaa erittäin paljon suunnitella Hugolle uutta asumusta ja suunnitella oman kodin sisustusta. Pitäis vaan yrittää keskittyy lukemiseen. 😀

Joo siis mä tosiaan muutankin tossa heinäkuussa omilleni. On kyl ihan huippua! Muutan lähemmäs mun koulua. Eikä sitten kesän jälkeen tarviikaan herää melkein joka aamu 6:20, jotta kerkeisin 7:10 lähtevään aamu taksiin vaan voin esimerkiksi herää vaikka varttia vaille kahdeksan. Mua ei edes jännitä, ainakaan vielä. Ootan innolla sitä omaa rauhaa! Muutenkin paljon kivempi kun poikaystävä tai kavereita tulee kylää niin saa sitä omaa rauhaa, eikä pikkusisarukset ole vieressä tappelemassa. 

Viime viikonloppuna en pystynytkään kirjoittamaan, koska menin mummolleni yöksi ja läppärini unohtui kotia. Oli kyllä kiva perjantai päivä, Kävin kaverini kanssa jätskillä Jyväskylän satamassa ja juteltiin vaikka ja mistä. Hän opetti minua myös kruisailemaan ja mun on ihan pakko ostaa cruiseri sittenkun muutan omilleni! Aluks se oli hankalaa. Tuntu ettei se vaan millään onnistu, mutta sitten loppujen lopuksi se alkoikin jo onnistumaan jotenkin ja se olikin kivaa. (Huomatkaa kuinka huonosti ne oli ton jäätelön kiinnittäny!!)

jäde.jpg

flwrs.jpg

Tänään on taas vaihteeks ollut tosi kaunis päivä.  Kokeen jälkeen meillä oli n. 2,5h aikaa ennekun meillä alko koe kertaamine, joten minä plus  7 muuta tyttöä mentii rantaan ja osa kävi uimassakin. Meinasin aluks vaa jäädä koululle, mutta onnkes en jäänyt! Mä tosiaan nukuinki tässä äsken melkein 4 tunnin päiväunet, vaikka ois kyllä voinu olla pihallaki. 😀 Veliki tullu intist lomille tänne meille sen tyttöystävä mukanaan. 

water.jpg

waterr.jpg

Eka lukio vuos meni ihan tosi nopeasti! Tässä on enään viikko jäljellä kesälomaan!! Kaksi koetta, kokeidenpalautuspäivä ja kevätjuhla, ja se ois sit siinä! Mahtavaa viikonloppua teille! 😀 

suhteet oma-elama opiskelu sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *