Muutto Helsingistä maalle

Tosi moni on kysynyt, että millaista se on ollut muuttaa Helsingistä tänne, Kangasniemelle. Joten ajattelin tehdä siitä postauksen. Silloin kun olin 6-vuotias muutimme Jyväskylästä Helsinkiin. Asuin Helsingissä suunnilleen 9-10 vuotta ja sinä aikana muuttelimme aika usein. Tutustuin tietenkin sitten aina uusiin ihmisiin ja tykkäsin siitä kuinka Helsingissä oli yö tai päivä sulla oli mahdollisuuksia liikkua paikasta toisen, koska julkiset liikkui. Sitten perheeni alkoi kaipaamaan omaa rauhaa, ”maalaisrauhaa”, joten aloitimme asuntojen katselemisen. Vanhemmat tietenkin kysyi lapsilta olisiko okei jos muutettaisiin tällä kertaa kauemmaksi ja tietenkin se meille sopi. Ihan aluks meillä oli tarkoituksena muuttaa jonnekin Helsingin ja Jyväskylän välille. Mutta sitten päädyttiinkin katsomaan asuntoa Kangasniemelle, ja sehän oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä varsinkin vanhemmille, joten täällä sitä sitten ollaan. 

piha.jpg

Muutos Helsingistä tänne oli iso, mutta en valita. Ainoat huonot puolet ovat, että kaverit jäi ja mahdollisuus liikkua paikasta toiseen ovat täällä kehnot. Mutta onneksi olen täältäkin kavereita saanut ja kyydit saan vanhemmilta jos pakko on. Nautin tästä kauniista luonnosta ja ihanasta hiljaisuudesta. Tähtitaivas on ihanan kirkas täällä ja rekatkin näyttävät upeilta kun ne ajavat tuota hiekkatietä pitkin pimeällä. Alkuun minulla oli hieman tekemisen puutetta, mutta sitten myöhemmin olin tutustunut lemmikkisiileihin ja päätin hommata itselleni semmoisen. Mitä en ole katunut. 

hugoo.jpg

Olen ajatellut, että jatkossa pyrin postaamaan joka perjantai. Toivottavasti piditte tämän päivän aiheesta. Mukavaa viikonloppua ja tulevaa vappua! Itselläni ei oikein vapaa-aikaa olekkaan kun on monenlaista menoa. 😀 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *