welcome

Mielessäni on ollut jo kauan aloittaa blogi ja nyt vihdoin olen saanut aikaiseksi aloittaa tämän. Tänne aion aloittaa kirjoittamaan omasta arkipäiväisestä elämästäni (kuten esimerkiksi lemmikkisiilistäni tai vaikka erityislasten isosiskona olemisesta).

Olen siis Kiia. Täytän kesällä 17 vuotta. Minulla on kolme erityispikkusisarusta ja isoveli. Muutin maalle viime vuonna Helsingistä ja se on ollut aika iso muutos elämässäni. Omistan lemmikkisiilin nimeltä Hugo ja devonrex rotuisen kissa nimeltä Candy. Muita lemmikkejäkin löytyy: kaksi muuta devonrex rotuista kissaa, kaksi koiraa, kaksi pupua ja kanoja, sekä pari kukkoa. 

Tänään on muutes ollut erittäin kaunis sää. Tämän ihanan auringonpaisteen ansiosta olen saanut lisää pisamia naamaani. Viime vuonna olin vielä  sitä mieltä, että pisamat eivät minulle sovi mutta nytten en malta odottaa, että naamani täyttyy niistä. 

pisamaaaat.jpgmittari.jpg

Huomenna onkin jo perjantai. Saan vihdoinkin nukkua hieman pidempään kuin muina kouluaamuinani. Yleensä joudun herämään 6:20, koska taksini lähtee joka aamu 7:10, mutta tässä jaksossa perjantaisin kouluni alkaa vasta 10:30 joten äitini vie minut koululle. Huomiset psykologian tuntinikin on peruttu, joten minulla on koulua vain 1,5h. Lauantaina juhlimmekin pikkuveljeni 10-vuotis synttäreitä ja sunnuntaina minulla onkin valokuvaukset kun yksi valokuvaaja haluaa kokeilla hänen uusia valoituksiaan ja laittoi tänään viestiä jos pystyisin olemaan hänen koe mallinaan viikonloppuna ja tietenkin suostuin.

Pyrin kirjoittamaan joka viikko, ja toivottavasti postauksistani voi olla hyötyä teille. Mukavaa tulevaa viikonlopun alkua! Toivottavasti viikonloppunakin on yhtä ihana sää kuin tänään. 

enjoy.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *