Loistava sarjauutinen: Schitt’s Creek tuli Suomeen!

Suosikkisarja: Schitt’s Creek (C More)

Kuva: CBC / Schitt’s Creek

Apua miten mainio sarjauutinen on mennyt multa ohi! Schitt’s Creekin, loistavan kanadalaisen komediahelmen, kaikki kuusi kautta ovat vihdoin ja viimein tulleet katsottavaksi Suomessa. Henkilökohtaisesti tietysti harmittaa, että sarja päätyi sellaiseen suoratoistopalveluun jota mulla ei ole, C Moreen, mutta huippua joka tapauksessa! (Ja rahallahan tuosta probleemasta selviäisi :D)

Schitt’s Creek on komediasarjojen aatelia. Se on juuri sellainen mieltä lämmittävä, iloa tuottava, naurattava hyvän mielen sarja, jollaisia pitäisi olla paljon enemmän. Just täydellinen tähän melko stressaavaan ja surulliseen hetkeen. Schitt’s Creekissä ei tapahdu mitään ikäviä asioita. Se on vaan rakkautta, iloa ja hyväksyntää koko sarja.

Noin päällisin puolin Schitt’s Creek saattaa vaikuttaa yhdeltä hassulta sitcomilta muiden joukossa. Se kertoo upporikkaasta Rosen perheestä, joka menettää rahansa ja joutuu muuttamaan pieneen Schitt’s Creekin kylään. Mutta one-linereiden ja yliampuvien vitsien takana on taitavasti rakennettuja, mieltä lämmittäviä kasvutarinoita, sydämen sulattavia rakkaustarinoita, huvittavia hahmoja ja fiksua komediaa. Se on simply the best.

Pari ensimmäistä kautta ovat hauskoja nekin, mutta vielä hieman huteria. Schitt’s Creek kuitenkin paranee mitä pidemmälle se etenee. Kolmoskaudesta eteenpäin sarja on täyttä komediakultaa.

Rakastan myös sitä, että Schitt’s Creekissä on vahva perhefiilis; sen ovat luoneet Eugene ja Dan Levy, isä ja poika, jotka esittävät sarjassa isää ja poikaa, Johnny ja David Rosea. Eugene Levyn lisäksi Schitt’s Creekissä nähdään myös toinen kanadalainen komedialegenda, Catherine O’Hara, joka ansaitsisi kaikki mahdolliset ja mahdottomat palkinnot roolistaan perheen matriarkka Moira Rosena. Palkintoja ansaitsisi myös Rosen perheen Alexis-tyttärenä nähtävä Annie Murphy. Koko mainittu nelikko on rooleistaan ehdolla tämän vuoden Emmy-gaalassa. Yhteensä Schitt’s Creek keräsi peräti 15 Emmy-ehdokkuutta.

Schitt’s Creekin kaikki kuusi kautta ovat katsottavissa C Moressa. Ja kolme ekaa jaksoa saa katsoa C Moren sivuilla ilmaiseksi ilman tilausta.

LUE LISÄÄ:

Schitt’s Creek -komediasarja, joka on saatava katsottavaksi Suomeen

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *