Sarjavinkki Yle Areenaan: Perfekte Steder – täydellisen tanskalainen rakkaustarina

Suosikkisarja: Perfekte Steder (Levottomat sydämet) / kaksi kautta Yle Areenassa

Perfekte-Steder-720x348.jpg

Kuva: TV2 / Perfekte steder

Sarjassamme kyllä tanskalaiset osaavat: Perfekte Steder, suom. Levottomat sydämet, Yle Areenasta löytyvä tanskalaissarja. Rakkautta, ystävyyttä ja parikymppisten köpisläisten kriiseilyä kiedottuna täydellisen tanskalaiseen ulkokuoreen. Vahva suositus.

Sarjan hahmot ovat kauniita, komeita ja tyylikkäitä just sillä hurmaavan huolettomalla tanskalaisella tavalla. Tiedättehän, sipaistaan vähän punaa huuliin, pörrötetään tukkaa ja heitetään tennarit jalkaan. Sitten jotenkin maagisesti näyttää siltä, että kuuluu katumuotisivustoille.

Sama maaginen hurmaava huolettomuus koskee myös hahmojen koteja; sekalaisia vintage-julisteita, viherkasveja siellä täällä, pari design-lamppua, vähän liikaa tavaraa ja lopputuloksena täydellisen epätäydellinen hygge-koti. 

Täydellisen epätäydellisiä ovat sarjan hahmotkin. Rose (Sara Hjort Ditlevsen) on vähän hukassa, Tobias (Gustav Dyekjær Giese) vähän ärsyttävä. Silti  – tai ehkä juuri siksi – heidän rakkaustarinansa koskettaa. Kaikki tuntuu niin kovin aidolta. Voi toki olla, että vain huumaannuin siitä kaikesta täydellisestä tanskalaisuudesta.

Tekee ainakin mieli matkustaa Kööpenhaminaan. Ja saada kutsu Christianin (Elias Munk) perheen kesäasunnolle, missä lie sijaitseekaan. 

Sarjan kaksi kautta (yht. 14 jaksoa) on katsottavissa Yle Areenasta. Ja pienen google translatoroinnin jälkeen opin, että kolmas on jo tekeillä.

—–

Lisää sarjavinkkejä:

Sarjavinkki Yle Areenaan: The Bold Type on täydellisen feminististä tv-hömppää

Varoitus: tulet rakastumaan tähän tv-sarjaan – The Marvelous Mrs. Maisel

The Hook Up Plan – ranskalaista romantiikkaa Netflixissä

Sorry For Your Loss – huippusarja ilmaiseksi Facebookissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *