Viime aikojen suosikkiasioita: vihakatsomista, kelvollisia komedioita ja mainio rom com

Suosikkiasiat: Ansa vanhemmille, Julia Stiles, Arsenal, Gina Linetti ja rom comit.

Viime aikojen suosikkiasioita elokuu
Kuvat: Amazon Prime & Netflix

Tai oikeastaan Viime aikojen aivan kelvollisia asioita. Pitäisi varmaan lanseerata sellainenkin juttusarja.

Echoes / Netflix

Juu tää ei ole edes aivan kelvollinen asia. Olen vihakatsonut Echoes-uutuustrilleriä. Sehän voisi periaatteessa olla ihan semipätevä mysteeri. Siis jos pääsisi yli identtisten kaksosten omituisesta ”hei vaihdetaan vuoden välein elämiä” -suhteesta. Mutta… no, en tainnut päästä yli siitä. Enkä myöskään siitä, että sarja on melko ärsyttävä. Olen silmien pyörittelyn ja huokailun siivittämänä päässyt kakkosjaksoon ja voi luoja, sitä on yhteensä seitsemän liian pitkää jaksoa. Olisi vaikka kolme niin ehkä jaksaisin, mutta seitsemän! Vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että päädyn vain spoilaamaan loppuratkaisun. Toivottavasti se on se, että kaksoset miettivät hyvin tarkasti vinksahtanutta suhdettaan ja kaikki pääsevät terapiaan. Ansa vanhemmille -sääntö ei pitänyt, it seems.

The Lake / Amazon Prime

Aivan kelvollinen komedia! Tässäkin on vinksahtaneita perhesuhteita, mutta ei mitään verrattuna Echoesin Leniin ja Ginaan. Plus ei saanut minua pyörittelemään silmiäni…. läheskään niin paljon kuin Echoes. Vähän tietysti koska olen minä.

Amazon Primen ensimmäinen kanadalainen original-sarja sai toisen kauden, joten tarpeeksi moni muukin on pitänyt sitä aivan kelvollisena komediana. Tämä on hyvä uutinen, koska olen ikuisesti Julia Stilesin puolella. 10 Things I Hate About You 4-ever!

All or Nothing: Arsenal / Amazon Prime

Arsenal on aina suosikkiasiani, joten tietysti katsoin All or Nothingin uuden kauden. Arsenal-kauden. Mikään, mikä liittyy Arsenaliin ei ole koskaan mitään muuta kuin rakkautta, mutta eihän nuo pari viimeista jaksoa kaikkein kivointa katsottavaa olleet. Noh, eteenpäin ja uusia pettymyksiä kohti.

Nyt kun olen päässyt kunnolla kulissien taakse, haluaisin Amazon Prime -dokkarin jokaisesta Arsenalin kaudesta. Etenkin tästä. Sanoo hän toiveikkaana kolmen ottelun jälkeen. Katsotaan toukokuussa, olenko vielä samaa mieltä.

Jamie Bower / Paralysed

Tämän jälkeen en mainitse Stranger Thingsiä ennen kuin viimeinen kausi vuonna 2047 saapuu, mutta tiesittekö että Jamie Campbell Bower on myös vallan lahjakas muusikko. Paralysed on ollut mun elokuun soittolistalla.

Brooklyn Nine-Nine / Netflix

Pidänkö Brooklyn Nine-Ninesta vai enkä pidä, siinä elämän suuria kysymyksiä. Tai ehkä vaan tämän blogin. En aidosti osaa päättää. Sen taidan tietää, etten pitänyt vikasta kaudesta, joka tovi takaperin tuli Netflixiinkin. Oli niin alleviivatun viimeinen kausi, että ärsytti. Toisaalta minua olisi varmasti ärsyttänyt sekin, jos ei olisi ollut alleviivatun viimeinen kausi. Brooklyn Nine-Nine ei voi voittaa mun kanssa. Niin tai näin, aina väärin.

Joo, vastaus lienee että en pidä Brooklyn Nine-Ninesta — siis niin paljon kuin voisin pitää! Onhan sekin ihan kelvollinen komedia! Tietysti. Ja Gina Linetti — human form of the 100 emoji — rocks.

Wedding Season / Netflix

Okei lopetan nyt ankeiluni: Netflixin Wedding Season oli oikein mainio rom com! Rom comit best.

Siis eihän tällaisen rom com -juonen kanssa voi mennä pieleen: Asha ja Ravi esittävät seurustelevansa selviytyäkseen vanhempiensa asettamista paineista kesän hääsesongin aikana. Huijaus kuitenkin kostautuu, kun tunteista tulee totta.

Täydellistä. Jäi harmittamaan vain se, etten tajunnut tehdä Erään romanttisen komedian anatomiaa. Oli loistavia silmien pyörittely -hetkiä, joista olisin voinut heittää läppää.

Btw, rom comit ansaitsevat ekstrapisteitä siitä, että ovat sen pituisia kuin KAIKKIEN leffojen pitäisi olla: noin puolitoistatuntisia.

PS. Unohdetaan Wedding Season (joka oli aidosti ihan piristävä tapaus), 1.9. julkaistava Love in the Villa jos joku huutaa Erään romanttisen komedian anatomiaa. Sillä on jopa täydellisen stereotyyppinen rom com -nimi! Ja enemies to lovers on paras rom com -trope. Pyörittelen jo valmiiksi silmiäni.

PPS. Kovasti suunnittelin, että nyt minä en toista GOT-virhettäni vaan hyppään alusta lähtien House of the Dragon -junaan. Mutta minua ei vain kiinnosta tarpeeksi! Olenkohan vain ennakkoluuloinen, ehkä HOTD yllättäisikin? Ehkä pitäisinkin siitä, mistä minä tiedän. Toisaalta nauru- ja kissanpentuindeksi taitaa olla melko alhainen… joten ehkä jatkan leppoisella rom com -linjallani. Huutelen sitten kolmen vuoden päästä, että mitä hittoa, miksi en edes yrittänyt päästä junaan.

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *