2013

Ja taas mennään, kuten viime vuonnakin, kulunut vuosi muutaman kysymyksen ja kuvan avulla läpikäytynä (tosin vähän myöhässä)

Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? Kyllä, ja myös paljon uusia ihania tuttavuuksia.

Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? Pelannut kuulasotaa, matkustanut Amerikkaan, syönyt simpukoita, viettänyt vuosipäivää, käynyt Rammsteinin keikalla… onhan näitä !

Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? Jep, puolitoista vuotta plakkarissa !

Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? Yhdysvaltojen reissu kokonaisuudessaan oli heittämällä viime vuoden kohokohta, mutta mahtui niitä muitakin ihania muistoja mukaan, kuten esimerkiksi juhannus.

IMG_5550.JPG

Ihana juhannus

Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? Luulen, että pieniä muutoksia tapahtuu koko ajan, mutta pohjimmiltaan olen sama vanha itseni.

Oletko lihonut? En tietääkseni, lihasta olen jopa saattanut saada pikkaisen !

Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? Ihan niin lujaa ei ole mennyt, vaikka vähän turhan lujaa ehkä siltikin.

IMG_5381.JPG

Marian ja Lauran yo-juhlat

Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? Yksin en ollut, mutta noin muuten käväisin elokuvateatterin puolella muutamaan otteeseen. Useamminkin tätä harrastaisin, ellei se olisi niin tuhottoman kallista puuhaa.

Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? Samoilla vanhoilla mennään, mutta ken ties tänä vuonna sitten! Jonkin aikaa olen nimittäin jo haaveillut tatuoinnista reiteen ja vähän myös pikkuisesta renkaasta nenään, mutta katsotaas miten käy.

Kuka oli paras uusi tuttavuus? Hirveän vaikeaa nimetä vain yhtä, kun on tavannut niin paljon ihmisiä. Työporukka meillä on aivan mahtava ja opiskelukaveritkin on osoittautuneet huipputyypeiksi.

Piditkö uudenvuodenlupauksesi? En tainnut mitään erityisiä lupauksia tehdä, mutta veikkaan, että perus kesäkuntoon-juttuja on tullut lupailtua ainakin itselle monta monituista kertaa. Tavoitteeseen ei olla päästy, mutta samoja lupauksia taidan silti tänäkin vuonna tehdä. Tällä kertaa kuitenkin paljon viisaampana, toivon ehkä ennemminkin sitä, että opin pitämään niitä terveempiä elämäntapoja yllä, kuin, että näyttäisin kuusi kuukautta myöhemmin supermallilta.

Synnyttikö kukaan läheisesi? Ei kukaan läheinen, mutta moni tuttu kyllä.

Kuoliko kukaan läheisesi? Ei onneksi.

Missä maissa kävit? Yhdysvalloissa, jota varten säästettiin koko alkuvuosi ja sitten loppuvuosi makseltiin velkoja pois, hah!

5.JPG

Suloinen Sausalito San Franciscon kupeessa.

Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013? Uusia kokemuksia reissurintamalla! Vaikka onnistui se kyllä viime vuonnakin, mutta ei tietenkään tarpeeksi.

Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013? Elokuun kaksi viikkoa, jotka vietettiin Yhdysvalloissa seikkaillen ja toki myös viime helmikuu, kun muutin Helsingistä ja rantauduin Tampereelle. Ikävänä mielessä on myös toukokuun loppupuoli, kun mun nielurisani leikattiin, eikä se toipuminen sitten mennyt ihan putkeen ja vietin sairaalassa pari päivää.

Mikä oli vuoden 2013 suurin onnistuminen? Sain ihanan työpaikan ja pääsin kuin ihmeenkaupalla kouluun.

IMG_5811.JPG

Kärsitkö vammoista? Korkeintaan pienistä henkisistä ahdistuksista.

Mikä oli paras asia, jonka ostit? Dr. Martensin mustat maiharit ja Niket

Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Mikko oli tänäkin vuonna ihan liian hyvä poikaystävä.

Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? Oma nyt ainakin !

Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Matkusteluun ja uuteen kotiin.

Mistä innostuit eniten? Sisustamisesta, vähän liikaakin. Ja reissaamisesta aina vaan enemmän.

Vuoden 2013 ihmiset: Mikko, äiti ja Jenni

Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Olisi pitänyt kuntoilla paljon enemmän!

 …entä vähemmän? Miettiväni liikaa turhia asioita.

IMG_5841.jpg

Mikon äidin 50-v costume partyt, joihin pukeuduttiin Grease elokuvan mukaisesti John Travoltaksi ja Olvia Newton Johniksi.

Miten vietit joulun? Äidin, ja Mikon perheen kanssa Ukkohallassa mökillä.

Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? Pahemmin ei viime vuodesta valittamista löydy, enkä mä muutenkaan mitään muuttaisi.

Rakastuitko vuonna 2013? Aina vaan lisää 🙂

Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Oon seurannut kyllä niin miljoonaa sarjaa, että en oikein tiedä. Dexter katsottiin loppuun, ja sen finaalijaksoon mä olin aika pettynyt, mutta noin kokonaisuutena se oli kyllä melko hyvä. Ally McBeal uudestaan katsottuna oli myös ihan loistava.

Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? En usko, että oikeasti vihaan ketään, tai en ainakaan jaksa ajatella sellaisia asioita.

9.JPG

Irkku Pubissa San Franciscossa.

Mikä oli paras lukemasi kirja? Tää on aina nolo kysymys, kun en koskaan oikein lue mitään… Ehkä tänä vuonna mä teen sellaisenkin uuden vuoden lupauksen, että alan lukemaan kirjoja. Edes muutaman klassikon verran.

…entä musiikillinen löytö? Alt;j ja Karnivool uusina tuttavuuksina, mutta monet vanhat tutut mä löysin taas uudestaan.

Mitä halusit ja sait? Työpaikan Carlingsilla ja koulupaikan, vaikka en tiedä halusinko sitä edes niin hirveästi. Kai mä halusin. Sain myös kivan kodin.

Mitä halusit, muttet saanut? Varmasti paljon kaikkea turhaa, mutta mitään tärkeää ei tainnut jäädä saamatta.

IMG_5270.JPG

Vappumenoja Helsingissä.

Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? Tykkäsin kyllä uusimmasta Hobitista. Ja In Brugesista, jonka siis näin ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna. This is the end nauratti ehkä enemmän kuin mikään.

Mitä teit syntymäpäivänäsi? Mentiin mun siskoni kanssa Asking for trouble-Pinjan järjestämään ghd-häppeninkiin, ja siitä jatkoin uusien tuttujen kanssa vielä Kampin Looseen. Yöllä palatessani kotiin, mua odotti maailman suloisin kukka + suklaa-lähetys, jonka Mikko oli mulle lähettänyt.

Ketä kaipasit? Kaipasin Mikkoa todella paljon, kun asuin vielä Helsingissä. Oon myös kaivannut mun siskoa, joka lähti Australiaan kesän lopussa. 

Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? Mikko ja äiti on olleet taas kerran äärettömän tärkeitä tukipilareita, pitäisi ehkä palkita ne joillain pokaaleilla.

Siinäpä se, vuosi 2013 oli erittäin jees, ja nyt vaan kohti uusia seikkailuja!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *