501

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta! Ei vaan ole yksinkertaisesti ollut mitään postattavaa materiaalia, ja aika paljon on ollut menoa ja meininkiäkin, joten blogille ei ole juuri jäänyt aikaakaan. 

Paljon on tosiaan viime viikon aikana tapahtunut ja loppu kesäkin tulee olemaan kyllä melkoista haipakkaa. Poikaystäväni vietti Tampereella viime viikon, joka olikin täydellinen sauma mun ”kaikki irti tampereesta”-projektin aloittamiselle. Projektin pointti on siis se, että haluan tehdä ja nähdä mahdollisimman paljon kaikkea sellaista, mitä täällä pitäisikin. Perus Pyynikin näkötornit ja muut. Yllättävän paljon oli ja on edelleenkin nimittäin sellaisia paikkoja näkemättä, vaikka olenkin täällä vuosia jo asunut.

Lauantaina juhlittiin mauttomuuden bileitä, jotka oli kyllä viimeisen päälle onnistuneet kekkerit, ja kaikki oli panostaneet täysillä asuihinsa. Viime viikolla tein myös lopullisen päätöksen siitä, että syksyllä koti-kaupunki vaihtuu Tampereesta Ouluun! Jännittävää! Aiotaan muuttaa ystäväni kanssa kolmioon ja ollaankin nyt täyttä häkää kivaa sellaista etsimässä. Sitten pitäisi löytää vielä työpaikka, eli pitäkääs mulle peukkuja!  :—)

IMG_4840.JPG

IMG_4839.JPG

IMG_4843.JPG

IMG_4844.JPG

IMG_4838.JPG

Hattu – Brixton / Aurinkolasit – RayBan / Paita – Levi’s (miesten) / Farkut – 2nd hand (Levi’s) / Kengät – Mango

Kuvat: Jenni / New Life

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *