BASICS IN ACTION

Noniin, luvassa ihkaensimmäiset asukuvat Amsterdamista, woop woop! Tai siis oikeastaan asukuva, koska niitä on tosiaan vain yksi, mutta pääpointit näkee siitäkin. Eikä sitä kyllä aina tarvitsekaan kymmentä kuvaa samasta asusta..

Mun sisko on ollut visiitillä tämän viikon, joten oon saanut mahdollisuuden näyttää edes jokseenkin ihmiseltä, koska ollaan käytetty julkisia kulkuvälineitä ja kävelty. Yleensä siis pyöräilen täällä, ja niinä päivinä on turha edes ajatella miltä näyttää… Meikit on aina tipotiessään pyöräilyn päätteeksi ja hiukset jokseenkin kiharalla ja pystyssä. Puhumattakaan siitä näkymästä, joka katsoo peilistä sateessa pyöräilyn jälkeen.

Uudet perusvaate-hankintani, raitapaita ja musta pikkulaukku ovat päässeet heti kovaan käyttöön, ja oonkin itsestäni ylpeä, että päätin ne hankkia. En tiedä miksi, mutta jostain syystä perusvaatteiden osto on jotenkin todella nihkeää siinä ostohetkellä ja melkein tekisi mieli jättää ne rekkiin roikkumaan, koska ne vaan ei ole millään tapaa ihmeellisiä. Mutta sitten taas ostamisen jälkeen on super onnellinen, kun kaapista löytyy niitä peruspilareita, joita tarvitsee lähes joka päivä. Ja homma menee myös toisin päin. Jonkun erikoisemman vaatteen ostamisesta on ihan liekeissä ostohetkellä, ja voi tuhlata siihen myös isoja summia rahaa, mutta sitten se jää yhden käyttökerran jälkeen odottamaan seuraavaa kertaa, jota ei välttämättä koskaan tule. Ja sitten sitä miettii vähän ajan päästä, että miksi ihmeessä edes osti jotain sellaista. Mun täytyy selkeästi löytää jokin kultainen keskitie tälle hommalle. Tunnistaako kukaan muu itseään tästä? 😀

P9090913.JPG

Aurinkolasit – RayBan / Takki – Cubus / Paita – H&M / Housut – BikBok / Laukku – Monki / Kengät – Adidas

Kuva: Jenni Plane

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *