BIRTHDAY PARTY 04022015

Viime lauantaina juhlittiin mun aina vaan lisääntyviä ikävuosia cocktail-juhlien merkeissä. Oon aina rakastanut järjestää juhlia, ja oon myös vimpan päälle synttäri-ihimisiä, joten loppuvuodesta se oli menoa taas, kun alettiin ystäväni kanssa vähän ideoimaan. Päädyin siis cocktail-teemaan ja paikaksi valitsin mulle jo entuudestaan hyvin tutun, ja teemaan täydellisesti sopivan, Pyymäen Oma Kahvilan. Oikea syntymäpäivä mulla on vasta 14.2. mutta koska tuona päivänä mä olen häissä (en kylläkään omissani), ja koska muutama mulle hyvin tärkeä ystävä ei olisi niillä tienoin muutenkaan paikalle päässyt, päätin, että juhlitaan pari viikkoa etukäteen. 

Intopinkeänä suunniteltiin juhlia aina kukka-asetelmista drinkkeihin asti, ja kyllä kannatti, koska kaikki oli juhlapäivänä enemmän kuin täydellistä. Paikalla oli paria kaveria ja mun omaa perhettä lukuunottamatta kaikki mun läheiset, ja kaikki tuntui viihtyvän hyvin. Mun poikaystävä ja pari meidän yhteistä kaveria esiintyi akustisten kitaroiden ja koskettimien säestämänä ja vaikka vähän mautonta onkin enkä sanoa näin, niin kyllä mä siinä niiden laulua kuunnellessa vähän jouduin herkistelemään. Eikä herkistely suinkaan loppunut siihen, koska mun kaksi äärimmäisen tärkeää ystävää oli myöskin tehneet mulle ihan mielettömän puheen. Siinä tuli itkettyä ja naurettua yhtä aikaa. Sain puheen myös kirjallisena mukaani, mutta en ole uskaltanut lukea sitä vielä uudestaan, koska pillitys olisi taattu. 

Oli ihan huikea ilta, eikä se olisi paljon paremmin voinut mennäkään. Olin, ja olen edelleen, maailman onnellisin niistä kaikista ihanista ihmisistä, jotka oon saanut mun ystäviksi, ja jos joku teistä tätä sattuu lukemaan, niin vielä kerran iso kiitos! Voi kun voitaisi juhlia näin usemminkin.

P1310302.JPG

P1310314.JPG

P1310330.JPG

P1310379.JPG

Untitled-2.jpgP1310449.JPG

P1310461.JPG

P1310466.JPG

P2010497.JPG

Untitled-1.jpgP2010499.JPG

Mulla on myöskin maailman parhaimmat ystävät mitä lahjojen ostoon tulee, koska voi juma mitä aarteita mä sainkaan! Muutamaa eri teetä, Eva Solon teehaudutin, Lancomen täydellistä huulipunaa, elokuvalippuja, Body Shopin hemmottelupaketti, kaksi (!!) hierontalahjakorttia, yksi normaalihierontaan ja toinen kuumakivihierontaan, upea By Rydensin lamppu ja paljon paljon muuta. Ei haittaa yhtään täyttää vuosia, kun sen myötä saa kaikkea ihanaa  !

Lauantai-sunnntai yö vietettiin hotellissa (jep, pari sataa metriä omasta kotoa :D), jossa meidän seurueesta muutamalla oli huoneet varattuina. Me saatiin meidän hotelliyö lahjana. Oli ihanaa, kun matka baarista ”kotiin” oli niin iisi, eikä seuraavana aamuna tarvinnut siivota !

Mutta ei hätää, kaikki tämä glamour ja ihanuus oli ohitse hyvin nopeasti, kun seuraavana päivänä kömmittiin Sticky Wingersiin siiville eilisen meikit edelleen naamassa. Hahah!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *