CHALLENGE ACCEPTED

Sain Mikaelalta vähän aikaa sitten melko kiperän haasteen – neitokainen oli keksinyt 11 kysymystä, joihin mä nyt sitten yritän parhaani mukaan vastata!

1. Jos saisit päivän olla joku muu, niin kuka olisit?
-Hmm. Kuuluisuus on aika kreisiä, joten olisin ehkä Beyoncé tai joku vastaava. Tai sitten olisin Alexa Chung, koska se on niin cool tyyppi ja kaikenlisäksi deittailee yhtä mun ykkös julkkismiestä, Alexander Skarsgårdia. Toisaalta olis myös mielenkiintoista olla mies yhden päivän ajan.. 

2. Missä oot nyt töissä ja mikä susta tulee isona?
-Tällä hetkellä en ole töissä missään, koska suoritan vaihtoani Amsterdamissa, mutta Suomessa olen töissä vaateliike Carlingsilla. Viime kesän olin harjoittelussa Miltton Showroomilla tehden PR:ää, joka oli todella mielenkiintoista hommaa, ja jäi sellainen fiilis, että se voisi olla jotain, minkä parissa haluaisin tulevaisuudessakin työskennellä. Muotimarkkinointi kiinnostaa yleisesti ottaen erittäin paljon, joten toivotaan, että löydän itseni niistä hommista vielä joku päivä! 

3. Jos saisit valita, niin ostaisitko mieluummin loppuelämäsi kaikki tavarat Lidlistä vai Stockalta?
-Lidl on ykkönen! 

P5170429.JPG

4. Äiti vai isi?
-Täällä ollaan mamman tyttöjä!

5. Bravuurisafka?
-Oon aika surkea keittiössä, pakko myöntää. Tai oikeastaan en voi sanoa, että olen surkea – pikemminkin kokematon. Kokkaan aika harvoin, mutta nautin siitä kyllä kovasti aina kun päätän heittää essun päälle. Bravuurisafkani on varmaankin lihapullat tai bataattiburgerit 😀 

6. Jos tekisit jonkun vakavan rikoksen, niin mikä se todennäköisimmin olisi?
-Varmaan jotain kirjanpitoon liittyvää, koska oon siinä niin surkea…

P7040244X.JPG

7. Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi ja miksi juuri sinne?
-Haluaisin mennä Pariisiin., koska en oo koskaan käynyt siellä. Se vaikuttaa niin mielettömältä kaupungilta että ! Onneksi nyt olen sen verran lähellä, että olis aika helppoa heittää joku reissu sinne ;—) We’ll see, we’ll see!

8. Mitä muuttaisit itsessäsi jos voisit?
-Hmm. No jos nyt mennään oikein pinnallisuuksiin, niin tekisin mun hiuksista paksut ja hyväkuntoiset! 

P8011395.JPG

9. Onko sulla mielessä joku huippu kauneudenhoitotuote tai -kikka, jota kaikkien tässä maailmassa kannattaisi käyttää?
-Haha! Oon kyllä niin surkea kauneudenhoito-asioissa… Mutta, henkilökohtaisesti ainakin vannon H&M:n eyeliner tussin, Burt’s Beesin tuotteiden, Fudgen hopeashampoon ja COLABin extreme volume -kuivashampoon nimeen!

10. Mikä on ollut vaikein hetki sun elämässä?
-Apua. Koko mun teini-ikä taisi olla enemmän tai vähemmän vaikeaa, joten valitseppa niistä sitten. Hahahh! Huijaan siis vähän, ja koitan keksiä vaikeimman hetken viimeisten muutamien vuosien ajalta, kun kaikki ei ole enää ollut yhtä vuoristorataa koko ajan. 😀 
Vaikeinta henkisesti on luultavasti ollut erään lapsuuden ystävän kuolema. Oon aika herkkä ja kaikenlainen menetys on mulle rankkaa, kuolema nyt varsinkin. 

11. Mitä mieltä oot Freddy Pantseista?
-Rehellinen mielipiteeni on se, että niiden käyttäminen kuntosalin ulkopuolella pitäisi olla jollain tapaa rankaistava teko. 😀 Sorry..

P8071949.JPG

Nyt mä alan pikkuhiljaa tekemään lähtöä, ollaan lähdössä kavereideni kanssa Müncheniin Oktoberfesteille! Wooop woop! Kivaa viikonloppua tyypit!

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *