CHRISTMAS CAME EARLY

Tänä vuonna joulu tuli mulle jo aikaisin. Siskoni tuli käymään Barcelonasta ja toi mulle aivan ihania joululahjoja, kuten Ritualsin mielettömän tuoksukynttilän. Olen aiemmin ollut aika skeptinen tuoksukynttilöiden suhteen, mutta sisko oli kyllä löytänyt juuri täydellisen yksilön. 
Tänä vuonna päädyin hankkimaan myös aika monta lahjaa itselleni. Vähän saattoi lähteä kulutus käsistä, mutta toisaalta kaikki arvokkaammat hankinnat oli oikeasti järkeviä juttuja ja halvemmat kosmetiikkaa ja pientä itsensä hellimistä, jota jokainen joskus tarvitsee. Ja sen lisäksi, valmistun ammattikorkeasta vuoden vaihteessa ja olen nyt myös ensimmäistä kertaa elämässäni täysipäiväisessä työssä, joten olen mielestäni muutamat lahjat ansainnutkin! ;—-D

PC161643.JPG
Itselle tuli hankittua uusi, monikäyttöinen 17mm objektiivi kameraan, Acnen klassikko kaulahuivi, &Other Storiesin nahkainen lompakko (sillä mun edellinen ”lompakko” oli joku puoliksi hajonnut meikkipussi…) ja maailman paras kookoksen makuinen huulivoide, Aesopin ihana käsirasva, Diorin super hyvä Blooming bouquet -hajuvesi, Sandqvistin canvas+nahka-reppu sekä R/H:n mustaharmaa klassikko-college. Nyt olen aika tyytyväinen ja vuoden alusta alkaakin sitten kova säästäminen!

PC161646.JPG

Kaulahuivi – Acne
Tuoksukynttilä – Rituals
Käsirasva – Aesop
Huulirasva – & Other Stories

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *