ESTEETTISESTI ENSI VUOTEEN

Oon ollut sitkeän flunssan kourissa jo vähän turhankin monta päivää, mutta olo alkaa onneksi nyt pikkuhiljaa helpottaa. Iski tauti aivan väärään saumaan, sillä hommaa ja menoa olisi ollut vaikka kuinka. Nyt yritän täyttä häkää ”palata takaisin rytmiin”. Varasin mä sängyn pohjalta käsin sentään itselleni lennot Pariisiin, jonne suuntaan joulukuun puolessa välissä muutamaksi päiväksi moikkaamaan ihanaa Millaa. En malta odottaaaa!

Tuntuu aika hurjalta, että tämä vuosi on pian ohitse. Aika on mennyt (taas vaihteeksi) ihan siivillä. Hurjasti on tapahtunut asioita ja paljon on saanut kokea. Ensi vuodeksi on paljon siistejä juttuja myös jo suunnitteilla, ja niitä mä olenkin päässyt jo kirjaamaan ylös mun uuteen, maailman suloisimpaan Nunuco Design Companyn kalenteriin. Oon pienestä pitäen tykännyt kauniista muistikirjoista ja päiväkirjoista ja nyt ”vähän vanhemmalla iällä” eritoten kalentereista. Mikään perus musta suomalaisen kirjakaupan versio ei käy. Toisaalta se on vähän hassua, sillä enhän mä koskaan palaa selaamaan vanhoja kalentereita, yleensä kun ne on muutenkin täynnä kouluun ja töihin liittyviä merkintöjä. :—D 

Se vaan on jotenkin terapeuttista (ja ruokkii mun perfektionismia), kun saa kirjoittaa kaikki muistettavat asiat kivasti ylös ja koristella tärkeät merkkipäivät kalenterin sivuilta. En ole esimerkiksi koskaan oppinut käyttämään puhelimen kalenteria. Se tuntuu ihan absurdilta, ettei olisi konkreettista kalenteria käytössä. Tässä NDC:n kalenterissa tuli aukeaman verran myös tarroja mukana ja siinä on söpöjä kuvituksia, eli se on siis aikalailla täydellinen. 

PB020697.JPG

PB020698.JPG

PB020713.JPG

Ensi vuodelta mä toivon paljon reissuja, sekä lyhyitä että toivottavasti jotain vähän pidempääkin. Toivon paljon kivoja työjuttuja ja vähintään yhtä mieleenpainuvia juhlintoja kuin tänäkin vuonna. Toivon, että saan myös vähän uutta potkua blogin (tai vaihtoehtoisesti instagramin) päivittämiseen. Ensi vuoden alusta toivon myös saavani koulun pakettiin, sillä aika lähellä aletaan olla jo. Näiden lisäksi toivon myös, että mulla olisi aikaa jollekin uudelle harrastukselle, tai vaihtoehtoisesti jonkun vanhan harrastuksen uudelleen aloittamiselle.

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *