FUN (OR NOT SO FUN) FACTS 19042015

Eka fakta vois olla se, että mä rakastan fakta-postauksia !! Oon tehnyt jo yhden (klik!) aiemmankin, ja ajattelin nyt tehdä sille jatko-osan, koska näitä juttujahan riittää ! Kuvituksena toimii mun uusi kesäpolkka, jonka kävin värjäyttämässä ja leikkauttamassa Tampereen BANG by Ara-kampaamossa, ihanilla Teemulla ja Mitsulla. Kummasti tuntuu taas terveemmältä ja paksummalta tää tukka !

1. En voi koneella kirjoittaessani laittaa huutomerkkiä heti lauseen perään, kuten voitte esimerkiksi tuosta ylempää huomata. Se ei vaan tunnu oikealta.

2. Nautin vaatteiden sovittelusta. Tunti tai parikin saattaa vierähtää aivan helposti kokeillen eri asukokonaisuuksia, välillä selaten inspis-kansiota puhelimen kuvatiedostoista. Usein myös löytäessäni hyvän asukokonaisuuden, kirjoitan sen johonkin ylös, jotta mun on sitten helpompaa ”asu-kriiseillessä” päättää mitä päälle laitan. Kätevää, mutta kieltämättä vähän oudolta se kuulostaa 😀

P4196211.JPG

3. Jos kirjoitan sähköpostia tai varsinkin teksiviestiä ja mun täytyy tarkistaa onko kyseinen viesti oikein kirjoitettu, mulla tulee pakottava tarve tavata sanoja ääneen. 😀 En tiedä miksi äänettömästi tavaaminen ei käy.

4. Oon todella tarkka ruokalautaseni, tai koulussa myös tarjottimeni siisteydestä. Yleensä pyrin myös syömään lautaseni täysin tyhjäksi ja siis mahdollisimman siistin näköiseksi. Myös aterimien pitää päätyä kello viiden asentoon, kun oon päättänyt ruokailuni. 

5. Mulla on jopa ehkä hiukan sairaalloinen tarve osallistua kaikenmaailman arvontoihin. Oon ihan innoissani aina kirjoittamassa nimeä ja numeroani/sähköpostiani joka paikkaan, jos sieltä sattuisi jotain vaikka voittamaan 😀 Ihan liikaa ei oo kyllä lykästänyt …

P4196213.JPG

6. Saatan miettiä asioita tajuttoman paljon etukäteen. Törmäsin esimerkiksi nyt edellis talvena Nelly.com:n aleissa erääseen hauskaan ruudulliseen toppi + hame-settiin, ja tilasin sen, koska mietin, että ”tän mä tuun laittamaan sitten elokuussa flow:hun”…….. Juuuuh. En taida koko settiin enää elokuussa mahtua, että olipa varsin järkevästi ajateltu ! Mutta teen tätä oikeasti aika usein. Harvemmin onneksi mikään jää täysin käyttämättä.

Mietin myös viime viikolla minkälaisia reissuja aion vaihtoni aikana tehdä, ja siis tämän vaihdon alkamiseenkin on tosiaan vielä yli 4 kuukautta aikaa. Amsterdamin googlailu voisi olla ihan ymmärrettävää, mutta nyt googlasin tosiaan jo junalippuja Damista Belgiaan ja Saksaan. 😀

En taida siis olla kovinkaan spontaani ihminen, vaikka oikeasti mä haluaisin kyllä olla, ja oon ehkä joskus erehtynyt luulemaankin itseäni sellaiseksi.

7.  Mulla on hirveä googletus-pakkomielle. (Kylläpä näitä pakkomielteitä riittää..) Esimerkiksi jos katsotaan jotain elokuvaa, ja Mikko kysyy missä joku näyttelijä on näytellyt aiemmin, eikä kumpikaan muista tarkalleen, on se ihan pakko googlettaa. Sama pätee ihan kaikkiin muihinkin juttuihin. Toinen pakkomielle on myös IMDb, josta siis näkee arvosanat kaikille elokuville ja tv-sarjoille. Aina jos joku ehdottaa jotain elokuvaa katsottavaksi, on mun ensin tarkistettava minkä arvosanan se on saanut IMDb:ssä, ja niihin lukuihin mä myös yleensä aika pitkälti luotan.

P4196218.JPG

Oon oikeasti ihan kiva ja järkevä tyyppi, uskokaa tai älkää ! 😀 Tunnistaako kukaan muu itseään näistä ? Vai oonko yksin outouksieni kanssa? 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *