FURRY 26052015

Huuuuh kun väsyttää ! En tiedä onko se tää maisemanvaihdos, uusi työ vai mikä, mutta oon ollut lähiaikoina ihan naatti aina työpäivän jälkeen. Tällä hetkellä sängyssä makaaminen tuntuu siis aika hemmetin hyvältä, ja se + sarjojen katselu onkin tän illan ainoa suunnitelma. Okei, ja ehkä ihan vähän selaan myös nettikauppojen antia ….. 

Nettikaupoista puheenollen, kuvissa vilkkuva turkoosi pörrötakki on mun uusi(n) Asos-löytö. Kävi kyllä aika hyvä tuuri tän kyseisen takin kanssa; Kaikki lähti siitä, että näin sen Tickle Your Fancy -Saralla, ihastuin sillä sekunnilla, ja klikkasin itseni Asoksen sivulle, vaan huomatakseni, että takki on loppuunmyyty. No, löysin sitten toisen ihan kelpo yksilön ja tilasin sen, mutta Asoksella olikin käynyt jonkin sortin kömmähdys ja paketista paljastui täysin eri takki, joten lähetin sen takaisin. Suru puserossa menin vielä takaisin Asoksen sivuille, ja kappas vaan, siellähän tää alkuperäinen takki taas oli myynnissä, ja vieläpä juuri mun koossa. Wohooo ! Onni onnettomuudessa siis.

P5170421XX.png

P5170449XX.png

vihr.png

P5170470XX.png

P5170477XX.png

P5170407XX.png

Takki – Asos (Vila) / Toppi – Nike / Hame – Nelly (Cheap Monday) / Kengät – Nike

Kuvat: Mikko McMenamin

Ps. Tällä viikolla oon hoitanut vaihtoonlähtö asioita vähän eteenpäin ja sumplinut aika paljon kaikenlaista. Nyt on asuntoakin Amsterdamista haettu ja sain myös tietää ajankohdan jolloin mun täytyy sinne päin suunnata. Päivä olikin sitten kaksi viikkoa aiemmin mitä olin kuvitellut, ja nyt vähän surettaa, että jää suunniteltu Suomi-loma viettämättä, ja menee muutamat jutut vähän uusksi, mutta toisaalta mua odottaa kyllä aika kiva syksy Hollannissa. : ) 

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *