HEI MÄ OON TÄÄLLÄ

No nyt on päässyt kyllä blogihommat täysin unohtumaan! Tai ei ehkä unohtumaan, mutta oon tietoisesti tai epätietoisesti päättänyt laittaa paukkuja muihin juttuihin viime aikoina. Ja eipä tänne kannatakaan alkaa suoltamaan sisältöä jos ei siltä tunnu. :—)

Mun elämä on ollut viime aikoina hyvin työ-painotteista, mutta on mukaan mahtunut muutama irtiottokin. Pääsiäinen vietettiin pienellä porukalla mökkeillen ja päästiinpä lentämään pienkoneellakin! Oli ihan hurjaa :—D

Vappu hurahti kaksipäiväisissä juhlinnoissa, joista kroppa kärsii vieläkin. Nyt kelpaisi kasvonaamio, niskahieronta ja joogatunti. 

IMG_1993.jpg

punainen.jpg

IMG_1998.jpg

Ollaan saatu Iiron kanssa myös meidän ensimmäinen yhteinen koti kuntoon ja tää kyllä kieltämättä näyttää ihan meiltä. Koitan saada pian jotain kuvamateriaalia tännekin. Oon tosi tyytyväinen tähän kämppään ja meidän ratkaisuihin siitä, miten päätettiin tämä laittaa. Vielä tarvitsisi keittiöön maton ja sen jälkeen olisi aikalailla valmista. Tai enpä tiedä onko sitä sitten kuitenkaan koskaan niin tyytyväinen :—D Aina keksii jotain kehitettävää.

Varattiin myös kesäloma reissu ensi kuulle (jotenkin tosi outoa yhdistää sanat kesäloma ja ensi kuu :D) jolloin suunnataan Espanjaan! Täällä olis yks aaaika innokas reissuunlähtijä, joka on myös valehtelematta sen loman tarpeessa. Mennään ensin noin viikoksi Barcelonaan ja siitä vajaaksi viikoksi Madridiin. Pian pitäisi alkaa vähän suunnittelemaan mitä kaikkea siellä tekisi, vaikka toisaalta on aika helpot reissukohteet, sillä meillä on paikalliset oppaat molemmissa kaupungeissa. Sisko ensimmäisessä ja ystävä toisessa. 

 

All in all, elämä on kyllä aika hyvää.

 

Kuvat: Iina Emilia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *