ILOUUTISIA NETTISHOPPAILIJOILLE

Mä en enää nykyisin shoppaile juuri ollenkaan vaateliikkeissä, sillä olen viime vuosien aikana hurahtanut täysin nettishoppailuun. Se on niin helppoa ja valikoimat niin paljon laajemmat. Yksi iso syy on ollut myös se, että Suomen kenkäkauppojen kokovalikoimat on usein melko huonot näin minijalkaiselle, kun taas nettikaupoista löytää lähes aina sen itselle sopivan koon.

Voin myöntää, että shoppailen aika usein ja kulutan siihen välillä ehkä liikaakin rahaa. Pientä helpotusta sain kuitenkin, kun kuulin Bonuswayn toiminnasta ja päätin lähteä heti mukaan. Ja tää nyt ei ole mitään huuhaata, sillä Bonuswayn toiminnan voisin ainakin itse rinnastaa esimerkiksi s-etukortin käyttöön. Jos (tai siis kun) shoppailet, miksi et ottaisi siitä bonuksia ja näin ollen saisi rahaa tekemistäsi ostoksista takaisin?

Eli, kun liityt Bonuswayn asiakkaaksi, saat jokaisesta Bonuswayn sivujen kautta tehdystä ostoksesta rahaa takaisin. Liittyminen on täysin ilmaista ja voit tehdä sen helposti tästä linkistä. Simple as that! Se mihin koko toiminta pohjautuu, on Bonuswayn ja verkkokauppojen välinen sopimus, jossa Bonusway saa komissiota siitä, että sinä shoppailet partneri-verkkokaupassa Bonuswayn sivujen kautta. Saatu komissio jaetaan sinun kanssasi, eli saat siis tietyn prosenttiosuuden ostostesi summasta takaisin. Kerättyäsi 15 euroa bonusta, saat sen itsellesi.

P6080217.JPG

Sitten se tärkein! Bonuswayssa on mukana yli 800 verkkokauppaa, kuten esimerkiksi Zalando, Nelly, Asos, Fitnesstukku, CDON.com sekä Hotels.com. Liittyessäsi tämän linkin kautta saat myös 10€ lisäbonuksen, jonka saat lunastettua, kun teet ensimmäisen ostoksesi.

P6080222.JPG

Eli, vielä yhteenvetona, miten homma toimii?

-Liityt Bonuswayn asiakkaaksi tästä linkistä

-Muistat siirtyä haluaamsi verkkokauppaan Bonuswayn sivujen kautta, jotta ostoksesi rekisteröityy ja saat bonuksesi

-Keräät bonuksia ja saat rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista

 

*Tehty yhteistyössä Bonuswayn kanssa

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *