INSPIS PUKEUTUJA 21052015

Jokin aika taaksepäin sain Instagramia selaillessani inspiraation yhdistää pidempi helmaisen kellohameen rouheaan farkkurotsiin, korollisiin nilkkureihin ja printilliseen paitaan. Hametta mulla ei sillä hetkellä ollut, mutta hätä ei ollut sen näköinen (mistä tulee muuten tuokin sanonta, siis minkä näköinen??), koska h&m:n sivuilta löytyi passeli yksilö suht edulliseen hintaan. Se lähti saman tien tilaukseen (nää on näitä mun perus hetken mielijohteesta-ostoksia) ja pian oli asun elementit koossa. Instagram kuvassa, josta inspiraation sain, hame oli vielä messevämpi ja ”puhvimaisempi”, mutta tää mun yksilö toimi silti ihan hyvin, vaikka vähän maltillisempi onkin.

Pukeudun muutenkin todella pitkälti inspiraation pohjalta, ja se mun tyylissä ehkä siisteintä onkin, että en välttämättä sovi vaan yhteen lokeroon tai ”ole lojaali vaan yhdelle tyylille”, vaan saatan lennosta kokeilla jotain uutta ja erilaista. Nään jossain jotain kivaa, ja päätän saman tien kokeilla samantyyppistä asua itsekin. Joku voisi sanoa sitä matkimiseksi, mutta mä sanon sitä inspiraatioksi, koska sehän pukeutumisessa just parasta onkin. Että voi inspiroida muita ja samaan aikaan saada inspiraatiota muilta. 

Tää asu toimi mun mielestä aika kivasti, vaikka vähän erilainen mun ”nomaali” lookista onkin. Tai en mä tiedä edes onko? 😀

P5100386XX.png

P5100446XX.png

add.png

P5100469XX.png

P5100390XX.png

Paita – Adidas / Takki – Kirppis / Hame – H&M / Kengät – H&M / Laukku – American Apparel

Kuvat: Mikko McMenamin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *