MOKKAHAME JA KARVALIIVI 17032015

Viime viikkoisessa H&M:n mokkahameen ympärille rakennetussa asussa oli mun mielestäni aika monta asiaa kohdallaan, mutta jostain syystä naama ja hiukset ei halunneet tehdä yhteistyötä. Milla on onneksi erittäin hyvä ja tsemppaava kuvauskaveri, ja sain kun sainkin materiaalit kasaan tätä postausta varten. Wohoo!

Hassua, että mietin itseasiassa todella kauan tämän hameen ostoa (eli en siis ostanut sitä heti siinä hetkessä kun sen ensimmäistä kertaa näin, vaan vasta ehkä viikko sen jälkeen), mutta sen jälkeen kun sen oston päätin sitten kuitenkin tehdä, oon ollut super tyytyväinen ja käyttänyt sitä ennätysmäisen monta kertaa viime päivien aikana. Kannatti ostaa siis. 

Karvaliivi taas on vanha kuin taivas, mutta en ole jotenkin osannut sitä käyttää, ja se onkin lojunut lähinnä naulakossa, kunnes kokeilin yhdistää sitä tähän asuun ja jopa vähän lämpesin sille. Ehkä en siis menetä vielä toivoani karvaliivin suhteen!

P3134503.JPG

P3134576.JPG

P3134510.JPG

P3134551.JPG

P3134522.JPG

P3134588.JPG

Hattu – H&M / Korvikset – Poola Kataryna (Finnish Designers Boutique Tampere) / Karvaliivi – GinaTricot / Neule – Monki / Hame – H&M / Kengät – H&M

Kuvat: Milla / Lack Of Colour

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *