MY HOODS

Ajattelin esitellä teille päällisin puolin mun Berliini-hoodseja, sillä mä olen jotenkin tosi ihastunut mun kotiin täällä. Asun tällaisen vanhan ja sympaattisen kivitalon toisessa kerroksessa kahden kämppiksen kanssa ja mun mielestä tää sisustus kaikessa ”berliiniyydessään” on aivan ihana. Mun huone on pastellin vihreä, mutta vaikka en kotona ehkä tällaista väriloistoa jaksaisi omassa makuuhuoneessani katsoa, täällä se ei haittaa mua ollenkaan, oikeastaan päinvastoin. Ja kuten kuvista näkee, meidän käytävän tapetit on kirkkaan keltaiset. 
Keittiö ja vessa on myös hassun kapeat ja jotenkin koko asunto on ”siistin epäsiisti”,  mikä onkin mun mielestä koko homman juju. Mun huone on ehkä vähän askeettinen, sillä toin mukanani vain kaksi matkalaukullista vaatteita, kenkiä ja tarvittavat kosmetiikkajutut. 

Ainoa huono puoli tässä asunnossa on se, että vaikka julkiset kulkee todella hyvin ja ratikkapysäkille on ehkä maksimissaan 2 minuutin matka, on mun työmatka silti reilu 40 minuuttia per suunta. Ehkä mä sen kuitenkin kestän, kun kyse on kuitenkin vain neljästä kuukaudesta. :–)

P1140359.JPG

P1140353.JPG

Hoods.jpg

P1140367.JPG

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *