OODI SUOMEN KESÄLLE JA ITSELLE

Olen viettänyt kunnon Suomi-kesää, ja voi mikä kesä tää on ollutkin! Okei, säät ei ole suosineet ihan turhan usein, mutta niistä upeista hetkistä on tullut nautittua sitten sitäkin enemmän. Ulkomailla asumisen jälkeen tätä koti-Suomea osaa taas arvostaa ihan eri tavalla. Heinäkuun aikana tuli kierrettyä sekä Pohjanmaata että tutustuttua Oulun lähistöön, kuten Hailuotoon ja Kiimingissä sijaitsevaan Koitelinkoskeen. Ollaan vietetty paljon aikaa ulkona myös täällä Oulussa, jossa ihania kesämaisemia riittää vaikka kuinka. Istuttu puistoissa, ja padolla nauttien auringonlaskusta sekä uitu meressä.

Tajusin, että Suomea tulee kierrettyä aivan liian harvoin, ja yleensä visiitit kohdistuvat vain niihin isoimpiin kaupunkeihin ja niiden baaritarjontaan. Näin kesällä on todella siistiä vaan samoilla luonnossa ja nauttia maisemista. Tehdä kaikkea mitä ei juuri muuten tule tehtyä, olla vähän spontaani. Loppukesä menee hyvin pitkälti töiden parissa, mutta onneksi se huipentuu kuitenkin Nauvon saaristomaisemiin, jonne mennään mökkeilemään isolla kaveriporukalla. 

Olen tämän kesän aikana myös kasvanut paljon. Tai siltä musta ainakin tällä hetkellä tuntuu. Oon rauhottunut ja rentoutunut tajuttuani, että mulla on asiat aika hemmetin hyvin tällä hetkellä, ja on ollut yhtäkkiä todella helppo hengittää. Oon myös tajunnut sen, ettei mun ole pakko olla jokapaikassa yhtäaikaa tai mennä jokaiseen juttuun noin muutenkaan. Olen ymmärtänyt antaa energiaani juuri niille parhaimmille ystäville ja läheisille, ja saanut todella paljon myös niiltä tyypeiltä takaisin. Ehkä se on osa aikuistumista, kun osaa vaalia niitä ihmissuhteita, joilla on itselle suuri merkitys ja pitää oikeasti huolta niistä suhteista, eikä suhata edestaas ihan vaan ollakseen sosiaalinen. Rauhallinen olo on myös tulevan muuton takia, ja vaikka se on taas iso elämänmuutos, se tuntuu just siltä oikealta muutokselta. Pääsen pitkän ajan jälkeen omaan kotiin. En usko hetkeäkään, että tässä oltaisi ihan vielä asettumassa oikeasti yhtään minnekään ja kaikenlaisia suunnitelmia on tiedossa jo ensi keväälle, mutta ainakin nyt toistaiseksi on ihana vaan olla juuri tässä.

P7271151.JPG

P7271148.JPG

P7271147.JPG

 

BLOGLOVIN, FACEBOOK

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *